Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

B1 B1,
Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca. continuă pe B1

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

Victor Ponta: Voi propune o discutie in CSAT - ce putem face pentru Moldova dat fiind conflictul din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Romania pentru a sprijini Republica Moldova in contextul conflictului din Ucraina, transmite Mediafax.

Victor Ponta va propune o discutie in CSAT pe tema conflictului din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Romania pentru a sprijini Republica.

Ponta: Bani suplimentari, alocati Armatei. Criza din Ucraina, dezbatuta in urmatoarea sedinta a CSAT

Criza din Ucraina va fi dezbatuta in urmatoarea sedinta a CSAT, cand se va stabili strategia Romaniei fata de conflictul izbucnit la granita NATO. Premierul Victor Ponta a anuntat ca inca de luni ca.

Ponta: Voi propune in CSAT o analiza despre cum putem sprijini Moldova, pe fondul crizei din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Rom.

John Kerry ar fi refuzat sa vorbeasca la telefon cu Lavrov despre situatia din Ucraina

Secretarul american de Stat, John Kerry, a reprogramat o convorbire telefonica ce era prevazuta vineri cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, dupa ce diplomatia rusa a anuntat ca doreste sa abordeze si subiectul violentelor din Ucraina, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Traian Basescu: Din obisnuinta de plagiator, Ponta a pus pe clipul electoral al PSD, imagini din Ucraina si Belarus

Din obisnuinta de plagiator, Ponta a pus pe clipul electoral al PSD, imagini din Ucraina si Belarus, a afirmat, joi, presedintele TraianBasescu, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, de pe.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Nu vreau ca statul, in loc sa incaseze redevente, sa plateasca despagubiri

Premierul Victor Ponta spune ca, daca Gabriel Resources se va indrepta impotriva Romaniei in instanta pentru proiectul Rosia Montana, se va bate pentru interesele statului roman pentru ca nu vrea ca acesta, in loc sa incaseze redevente si sa aiba locuri de munca, sa plateasca despagubiri, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )