Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum ne influenteaza eclipsa de luna din 27 iulie: este cel mai lung fenomen de acest fel din secolul XXI

Adevărul Adevărul,
Cum ne influenteaza eclipsa de luna din 27 iulie: este cel mai lung fenomen de acest fel din secolul XXI

Luna Plina si eclipsa de Luna vor avea loc in noaptea de 27 spre 28 iulie, fenomenul fiind unul extrem de rar si de spectaculos. Super-eclipsa va dura o ora si 43 minute. continuă pe Adevărul

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este ea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel ce mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Turcia: Starea exceptionala este ridicata din 18 iulie

Propunerea legislativa privind modificarea unor acte normative in cadrul luptei impotriva organizatiilor teroriste a fost prezentata Marii Adunari Nationale a Turciei /Parlamentul/. Bulent Turan, vicepresedinte al grupului parlamentar al AKP Partidul Justitie si Dezvoltare, aflat la putere- n. red. ) a afirmat Starea exceptionala se ridica pe 18 iulie. Punct, potrivit presei turce, citat de Rador.

O romanca a fost gasita MOARTA intr-o prapastie din ITALIA! Politia este in alerta! DETALII DE ULTIM MOMENT

O romanca in varsta de 49 de ani a fost gasita moarta intr-o prapastie din orasul italian Teramo. Anchetatorii au descoperit cadavrul romancei dupa ce au gasit geanta si incaltamintea femeii la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )