Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum influenteaza Premiile BAFTA 2014 sansele nominalizatilor la Oscar

Adevărul Adevărul,
Cum influenteaza Premiile BAFTA 2014 sansele nominalizatilor la Oscar

Premiile BAFTA 2014 au oferit sansa unor actori care nu ies mereu la rampa sa fie, acum, in centrul atentiei. Totodata, evenimentul poate fi considerat, potrivit unei analize The Hollywood Reporter, un indicator al viitorilor castigatori ai Premiilor Oscar. continuă pe Adevărul

VIDEO Premiile BAFTA 2014: drama 12 ani de sclavie si actrita Cate Blanchett, favoritele caselor de pariuri londoneze

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, penultima gala importanta din industria cinematografiei, se va desfasura in aceasta noapte la Londons Royal Opera House. Si chiar daca thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu ocupa locul fruntas in topul nominalizarilor, casele de pariuri apreciaza ca drama 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave va fi marele castigator al serii, dupa cum noteaza BBC.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista complata a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

GALERIE FOTO Premiile BAFTA 2014: cele mai frumoase momente ale galei

Thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu si drama istorica 12 ani de sclavie au imparti gloria la editia din acest an a premiilor Grammy. Ceremonia nu a fost lipsita de momente emotionante, amuzante sau bizare, dar nici de aparitii stralucitoare.

Care sunt cele doua filme care au luat TOT la Premiile BAFTA. Philip Seymour Hoffman, comemorat de marii actori la ceremonie

Filmele 12 ani de sclavie si Gravity si-au impartit locurile de onoare la gala premiilor BAFTA, echivalentul britanic al Oscarurilor. 12 ani de sclavie a primit trofeele pentru cel mai bun film si cel mai bun.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie a castigat marele trofeu pentru cel mai bun film

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA a avut loc duminica noapte la Londons Royal Opera House. Drama 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave a fost desemnat castigatorul la categoria cel mai buna film, informeaza AFP.

Premiile BAFTA 2014: Gravity a castigat cele mai multe trofee, dar 12 ani de sclavie a primit premiul cel mare

Cea de-a 67-a editie a premiilor BAFTA a fost o competitie intre doua filme foarte apreciate si foarte diferite: thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu, care a fost vedeta serii, reusind sa castige sase trofee, si drama istorica 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, marele castigator la categoria Cel mai bun film.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )