Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premiile BAFTA 2014: Gravity a castigat cele mai multe trofee, dar 12 ani de sclavie a primit premiul cel mare

Adevărul Adevărul,
Premiile BAFTA 2014: Gravity a castigat cele mai multe trofee, dar 12 ani de sclavie a primit premiul cel mare

Cea de-a 67-a editie a premiilor BAFTA a fost o competitie intre doua filme foarte apreciate si foarte diferite: thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu, care a fost vedeta serii, reusind sa castige sase trofee, si drama istorica 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, marele castigator la categoria Cel mai bun film. continuă pe Adevărul

Cum influenteaza Premiile BAFTA 2014 sansele nominalizatilor la Oscar

Premiile BAFTA 2014 au oferit sansa unor actori care nu ies mereu la rampa sa fie, acum, in centrul atentiei. Totodata, evenimentul poate fi considerat, potrivit unei analize The Hollywood Reporter, un indicator al viitorilor castigatori ai Premiilor Oscar.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

GALERIE FOTO Premiile BAFTA 2014: cele mai frumoase momente ale galei

Thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu si drama istorica 12 ani de sclavie au imparti gloria la editia din acest an a premiilor Grammy. Ceremonia nu a fost lipsita de momente emotionante, amuzante sau bizare, dar nici de aparitii stralucitoare.

VIDEO Premiile BAFTA 2014: drama 12 ani de sclavie si actrita Cate Blanchett, favoritele caselor de pariuri londoneze

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, penultima gala importanta din industria cinematografiei, se va desfasura in aceasta noapte la Londons Royal Opera House. Si chiar daca thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu ocupa locul fruntas in topul nominalizarilor, casele de pariuri apreciaza ca drama 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave va fi marele castigator al serii, dupa cum noteaza BBC.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista complata a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Premiile BAFTA 2014: 12 ani de sclavie, desemnat cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Pelicula 12 ani de sclavie a castigat marele premiu BAFTA pentru cel mai bun film al anului, in timp ce Chiwetel Ejiofor a fost desemnat cel mai bun actor pentru performanta sa din lungmetraj. Considerata.

Castigatorii BAFTA 2013! Gravity a luat cele mai multe premii, insa a pierdut la categoria cel mai bun film!

Surprize mari la editia din acest an a Premiilor BAFTA, ultima ceremonie majora de premii dinaintea Oscarurilor, care vor avea loc pe 2 martie la Hollywood. Toata lumea a fost cu ochii pe Londra duminica seara, acolo unde Royal Opera House a devenit gazda celor mai importante nume din istoria mondiala a cinematografiei.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )