Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a inspirat Stephen Hawking lumea, de la The Simpsons la Pink Floyd

Playtech Playtech,
Cum a inspirat Stephen Hawking lumea, de la The Simpsons la Pink Floyd

Stephen Hawking a murit la 76 de ani. Dupa spusele medicilor, fizicianul ar fi trebuit sa moara in urma cu jumatate de secol. Stephen Hawking a profitat de tot acest timp primit, ceea ce l-a tinut mereu in lumina reflectoarelor, in filme sau muzica. Faima si personalitatea lui Stephen Hawking a dus la aparitia unor []. continuă pe Playtech

STEPHEN HAWKING A MURIT. De ce nu a crezut niciodata in Dumnezeu

Celebrul fizician Stephen Hawking a declarat de nenumarate ori ca nu exista Dumnezeu si ca lumea este rezultatul unui fenomen ce poate fi explicat stiintific, nu creatia.

Stephen Hawking, geniul care ne-a facut sa vedem lumea cu alti ochi

Stephen Hawking a fost tot ceea ce nu te-ai astepta. Pe cat de imobilizat a fost, mare parte din viata, pe atat de mult a influentat fizica, lumea si societatea moderna. Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. El s-a nascut pe8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Este [].

Reactia lui Eddye Redmayne, actorul care a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Stephen Hawking

Actorul britanic Eddie Redmayne 36 de ani), care a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Stephen Hawking, si-a exprimat regretul pentru moartea astrofizicianului, precizand ca lumea a pierdut o minte sclipitoare.

A murit Stephen Hawking: reactia lui Eddie Redmayne, actorul care a castigat Oscarul pentru portretizarea lui

Actorul britanic Eddie Redmayne 36 de ani), care a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Stephen Hawking, si-a exprimat regretul pentru moartea astrofizicianului, precizand ca lumea a pierdut o minte sclipitoare.

STEPHEN HAWKING A MURIT. Previziunea apocaliptica facuta inainte de moarte

Cu cateva luni inainte de a muri, Hawking a facut una dintre cele mai importante predictii ale sale despre soarta Pamantului. Stephen Hawking, cunoscutul.

STEPHEN HAWKING A MURIT. Ce realizari a avut in astrofizica

Blocat intr-un scaun cu rotile si nevoit sa exprime prin intermediul unui sintetizator de voce, Stephen Hawking, care a murit miercuri la varsta de 76 de ani, si-a consacrat viata.

Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani -*- Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani

Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, potrivit unui anunt facut de familia sa, preluat de presa straina. Copiii lui Hawking- Lucy, Robert si Tim - au declarat: Suntem profund indurerati ca tatal nostru iubit a murit astazi. A fost un mare om de stiinta si un om extraordinar a carui munca si mostenire vor dainui multi ani.

Stephen Hawking si vorbele sale memorabile - Existenta lui Dumnezeu, handicapul care poate fi util, dezastrul ce ar urma daca luam legatura cu extraterestrii

Scopul meu este sa inteleg complet universul: de ce este asa si de ce exista, spunea Stephen Hawking, una dintre cele mai stralucitoare minti ale timpurilor noastre. Opiniile sale au starnit un interes urias, fie ca a fost vorba de nevoia oamenilor de a intemeia colonii pe alte Planete sau de faptul ca nu ar fi fost nevoie de o fiinta divina pentru creatia Universului. Hawking a spus ca trebuie sa evitam cu orice pret contactul cu extraterestrii si tot el a spus ca filozofia nu a mai tinut in ultimul timp pasul cu avansul stiintific si nu mai este in stare sa raspunda la intrebari fundamentale. Hawking a murit miercuri dimineata, la resedinta sa din Cambridge. In articol puteti citi cele mai interesante opinii ale lui Hawking.

Stephen Hawking si pariuri celebre: o revista pentru adulti si 100 de dolari

Stephen Hawking a murit la 76 de ani, dar a lasat in urma lui o istorie pentru urmatoarele secole. Pe langa munca de cercetare, viata lui a fost marcata si de doua momente umane si frumoase. Stephen Hawking s-a nascut pe8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Ca o coincidenta care inchide [].

Stephen Hawking a murit: cine a fost cel mai mare fizician al lumii

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica cu putin timp dupa ce a implinit 21 de ani. A marcat fizica si cercetarea, in general, ca niciun alt fizician din ultima jumatate de secul. Stephen Hawking a fost un fizician englez, teoretician al universului si [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )