Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stephen Hawking si vorbele sale memorabile - Existenta lui Dumnezeu, handicapul care poate fi util, dezastrul ce ar urma daca luam legatura cu extraterestrii

Hotnews Hotnews,
 Stephen Hawking si vorbele sale memorabile - Existenta lui Dumnezeu, handicapul care poate fi util, dezastrul ce ar urma daca luam legatura cu extraterestrii

Scopul meu este sa inteleg complet universul: de ce este asa si de ce exista, spunea Stephen Hawking, una dintre cele mai stralucitoare minti ale timpurilor noastre. Opiniile sale au starnit un interes urias, fie ca a fost vorba de nevoia oamenilor de a intemeia colonii pe alte Planete sau de faptul ca nu ar fi fost nevoie de o fiinta divina pentru creatia Universului. Hawking a spus ca trebuie sa evitam cu orice pret contactul cu extraterestrii si tot el a spus ca filozofia nu a mai tinut in ultimul timp pasul cu avansul stiintific si nu mai este in stare sa raspunda la intrebari fundamentale. Hawking a murit miercuri dimineata, la resedinta sa din Cambridge. In articol puteti citi cele mai interesante opinii ale lui Hawking. continuă pe Hotnews

Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking. Cand va veni sfarsitul lumii si care vor fi cauzele

Stephen Hawking a fost recunoscut pentru teoriile sale controversate referitoare la originea Universului, a gaurilor negre si a lui Dumnezeu. Chiar daca multa lume l-a criticat pentru convingerile sale ateiste, acesta nu a incetat sa incerce sa isi explice anumite lucruri, fapt care l-a ajutat si in realizarea unor previziuni.

STEPHEN HAWKING A MURIT. De ce nu a crezut niciodata in Dumnezeu

Celebrul fizician Stephen Hawking a declarat de nenumarate ori ca nu exista Dumnezeu si ca lumea este rezultatul unui fenomen ce poate fi explicat stiintific, nu creatia.

Citate celebre din Stephen Hawking: Cred ca cea mai simpla explicatie dintre toate este aceea ca nu exista nici un Dumnezeu

Stephen Hawking s-a stins din viata noaptea trecuta, la casa sa din Cambridge, unde traia alaturi de cei trei copii ai sai. Fizicianul avea 76 de ani.

Viata Profesorului Stephen Hawking, un amalgam de bucurii, durere si studii controversate INFOGRAFIE

Stephen Hawking s-a stins din viata la 76 de ani. Acesta a avut parte de o moarte linistita, fara dureri, si a lasat in urma teorii controversate despre gauri negre, Dumnezeu si spatiul cosmic.

STEPHEN HAWKING A MURIT. Previziunea apocaliptica facuta inainte de moarte

Cu cateva luni inainte de a muri, Hawking a facut una dintre cele mai importante predictii ale sale despre soarta Pamantului. Stephen Hawking, cunoscutul.

NASA si alte nume importante ale lumii, tribut pentru Stephen Hawking

Astronauti, oameni de stiinta si celebritati au primit cu tristete vestea mortii lui Stephen Hawking si i-au adus un omagiu fizicianului, sarbatorind viata unei minti colosale si a unui spirit minunat, relateazaThe Guardian. Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, la varsta de 76 de ani. Unul dintre visurile sale era sa ajunga in spatiu.

Cum a inspirat Stephen Hawking lumea, de la The Simpsons la Pink Floyd

Stephen Hawking a murit la 76 de ani. Dupa spusele medicilor, fizicianul ar fi trebuit sa moara in urma cu jumatate de secol. Stephen Hawking a profitat de tot acest timp primit, ceea ce l-a tinut mereu in lumina reflectoarelor, in filme sau muzica. Faima si personalitatea lui Stephen Hawking a dus la aparitia unor [].

STEPHEN HAWKING A MURIT. Ce realizari a avut in astrofizica

Blocat intr-un scaun cu rotile si nevoit sa exprime prin intermediul unui sintetizator de voce, Stephen Hawking, care a murit miercuri la varsta de 76 de ani, si-a consacrat viata.

Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani -*- Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani

Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, potrivit unui anunt facut de familia sa, preluat de presa straina. Copiii lui Hawking- Lucy, Robert si Tim - au declarat: Suntem profund indurerati ca tatal nostru iubit a murit astazi. A fost un mare om de stiinta si un om extraordinar a carui munca si mostenire vor dainui multi ani.

Stephen Hawking si pariuri celebre: o revista pentru adulti si 100 de dolari

Stephen Hawking a murit la 76 de ani, dar a lasat in urma lui o istorie pentru urmatoarele secole. Pe langa munca de cercetare, viata lui a fost marcata si de doua momente umane si frumoase. Stephen Hawking s-a nascut pe8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Ca o coincidenta care inchide [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )