Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum se inteleg, de fapt, Kate si cumnata ei Meghan Markle? Specialistii spun ca e aceeasi relatie ca intre Diana si Sarah Ferguson

Antena3 Antena3,
Cum se inteleg, de fapt, Kate si cumnata ei Meghan Markle? Specialistii spun ca e aceeasi relatie ca intre Diana si Sarah Ferguson

In timpul interviului de logodna, Meghan marturisea ca William si Kate au fost de real ajutor in a intelege noua ei viata alaturi de printul Harry. Si chiar daca nu a vorbit vadit despre. continuă pe Antena3

Este oficial! Anuntul facut de palatul Kensington in legatura cu printul Harry si Meghan Markle

Palatul Kensington anunta primul turneu regal al printului Harry impreuna cu Meghan Markle. Cei doi vor merge in Australia, Fiji, Tonga si Noua Zeelanda, a anuntat palatul Kensington. Meghan a dezvaluit.

Printul Harry si Meghan Markle vor pleca in primul lor turneu regal. Ce destinatii au ales FOTO

Palatul Kensington anunta primul turneu regal al printului Harry 33 de ani) si al sotiei sale ducesa de Sussex Meghan Markle 36 de ani). Cei doi, care s-au intors recent din luna de miere, vor pleca in toamna in mai multe destinatii dezvaluite de reprezentantii casei regale britanice.

Moment amuzant cu Meghan Markle si printul Harry! Nu e usor sa fii prezenta noua la palat... (VIDEO)

Moment amuzant surprins in timpul evenimentului Trooping the Colour. Meghan Markle a fost pusa in dificultate de o cutuma regala. Ea voia sa se sincronizeze cu restul familiei regale si sa faca impreuna o.

Un video amuzant arata momentul in care Meghan Markle il intreaba pe Printul Harry cand sa faca o reverenta in fata Reginei

Nu e usor sa fii prezenta noua la palatul regal! E greu sa te pui la curent cu toata istoria familiei regale si, mai ales, cu toate cutumele si traditiile pe care trebuie sa le respecti in cazul evenimentelor si intrunirilor speciale. Iar Meghan Markle chiar s-a descurcat de minune pana acum. Secretul? Iubitorul ei sot, care a dirijat-o pe tot parcursul acestui proces.

Fotografia secreta cu Printul Harry si Meghan Markle, din biroul Reginei Elisabeta

Se pare ca Regina Elisabeta are o fotografie de la logodna Printului Harry cu Meghan Markle, de care nu stiu foarte multi. in timpul intalnirii sale cu George Brandis la Palatul Buckingham, un diplomat.

Kate nu este despagubita pentru fotografiile topless aparute in presa franceza din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

In septembrie 2012, Printul William si sotia sa, Kate Middleton, au fost surprinsi intr-o escapada amoroasa, la castelul din Provence detinut de fiul regretatei Printese Margaret, Earl Snowdon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2918 seconds )