Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum a invadat noul coronavirus un spital din Wuhan si a contaminat personalul medical

Hotnews Hotnews,
 Cum a invadat noul coronavirus un spital din Wuhan si a contaminat personalul medical

Patruzeci de angajati ai spitalului universitar Zhongnan din Wuhan au fost contaminati cu noul coronavirus in ianuarie, potrivit unui studiu publicat vineri si care confirma de maniera elocventa vulnerabilitatea personalului medical in fata virusului, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Informatii contradictorii din China: Spitalul din Wuhan dezminte decesul medicului chinez care a incercat sa avertizeze cu privire la noul coronavirus, desi un ziar controlat de Partidul Comunist a spus initial ca a murit - UPDATE

Medicul chinez care a incercat sa avertizeze cu privire la noul coronavirus ar fi in stare grava din cauza virusului, dar nu ar fi murit, spune spitalul din Wuhan. Asta, dupa ce ziarul Global Times, controlat de Partidul Comunist a relatat joi cu Li Wenliang, 34, a murit azi, relateaza The Guardian.

Virusul misterios din China. Spitalul din Wuhan dezminte decesul doctorului care a lansat un avertisment precoce privind epidemia provocata de noul coronavirus

Medicul chinez Li Wenliang, care s-a confruntat cu autoritatile pentru ca a lansat un avertisment precoce cu privire la epidemia provocata de noul coronavirus si care s-a infectat, se afla in stare critica vineri, a anuntat Spitalul Central din Wuhan dezmintind informatiile din presa privind moartea acestuia, relateaza ctvnews.

Medicul care a incercat sa alerteze cu privire la coronavirus, moare din cauza virusului la Wuhan

Medicul chinez care a incercat sa alerteze alti medici cu privire la noul coronavirus chinez a murit la Wuhan, dupa ce a contractat virusul, relateaza The Guardian.

O tanara de 17 ani a nascut printre nameti la Constanta. Mamica nu a mai ajuns la spital din cauza zapezii - FOTO

O tanara de 17 ani din Constanta a nascut in mijlocul viscolului, printre nameti. Gravida a fost luata cu o senilata, insa nu a mai reusit sa ajunga la spital din cauza vremii nefavorabile.

Huawei ofera noului spital din Wuhan o platforma de diagnostic la distanta pentru pacientii cu coronavirus

Gigantul chinez de telecomunicatii Huawei va pune la dispozitia spitalului Huoshenshan o platforma pentru diagnostic la distanta, cu scopul de a lupta impotriva focarului de coronavirus, conform publicatiei Kr-asia.

Medicul chinez care a tras primul semnal de alarma cu privire la coronavirus a murit. Fusese acuzat de Beijing de comentarii false. Presa de stat chineza l-a declarat mort de doua ori (VIDEO)

Medicul care a informat, pentru prima data, opinia publica cu privire la coronavirusul 2019-nCoV a murit, joi, intr-un spital din Wuhan - zona-zero a virusului, raporteaza CNN. Barbatul, in varsta de doar.

Medicul chinez care a tras primul semnal de alarma cu privire la coronavirus a murit. Fusese acuzat de Beijing de comentarii false, iar presa de stat chineza l-a declarat mort de doua ori (VIDEO)

Medicul care a informat, pentru prima data, opinia publica cu privire la coronavirusul 2019-nCoV a murit, joi, intr-un spital din Wuhan - zona-zero a virusului, raporteaza CNN. Barbatul, in varsta de doar.

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )