Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicul care a incercat sa alerteze cu privire la coronavirus, moare din cauza virusului la Wuhan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicul care a incercat sa alerteze cu privire la coronavirus, moare din cauza virusului la Wuhan

Medicul chinez care a incercat sa alerteze alti medici cu privire la noul coronavirus chinez a murit la Wuhan, dupa ce a contractat virusul, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul care a incercat sa alerteze cu privire la coronavirus in decembrie a murit din cauza virusului la Wuhan

Medicul chinez care a incercat sa alerteze alti medici cu privire la noul coronavirus chinez a murit la Wuhan, dupa ce a contractat virusul, relateaza The Guardian.

Informatii contradictorii din China: Spitalul din Wuhan dezminte decesul medicului chinez care a incercat sa avertizeze cu privire la noul coronavirus, desi un ziar controlat de Partidul Comunist a spus initial ca a murit - UPDATE

Medicul chinez care a incercat sa avertizeze cu privire la noul coronavirus ar fi in stare grava din cauza virusului, dar nu ar fi murit, spune spitalul din Wuhan. Asta, dupa ce ziarul Global Times, controlat de Partidul Comunist a relatat joi cu Li Wenliang, 34, a murit azi, relateaza The Guardian.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre OUG privind privatizarea din sanatate: Cine are bani traieste, cine nu, moare

Medicul Tudor Ciuhodaru a criticat intentia Guvernului Orban de a da o ordonanta de urgenta prin care s-ar produce privatizarea sanatatii, aratand ca se va ajunge cat de curand la situatia in care supravietuieste doar cel cu bani.

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

ORBAN: Nu au fost ordonante de urgenta care sa ii scape pe puscariabilii din PSD

Premierul Ludovic Orban spune ca ordonantele date in sedinta de Guvern de marti seara nu sunt OUG care sa ii scape pe puscariabilii din PSD, ci sunt ordonante care rezolva problemele romanilor, mentionand ca emiterea acestora a fost facuta in deplina transparenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )