Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au ironizat romanii cea mai stranie oferta de Black Friday: set toate icoanele de care are nevoie o biserica. Oferta a fost analizata de mii de oameni

Adevărul Adevărul,
Cum au ironizat romanii cea mai stranie oferta de Black Friday: set toate icoanele de care are nevoie o biserica. Oferta a fost analizata de mii de oameni

Oferta pentru setul compus din 82 de icoane a fost facuta pe cel mai mare site de comert online din Romania, reducerea fiind de 24%. Dupa Black Friday, pretul a revenit la normal: 13. 284 de lei. in ciuda faptului ca oferta a fost vazuta de mii de oameni, nu s-a vandut niciun set. continuă pe Adevărul

Black Friday 2018. Cumparaturi de 127,6 milioane de lei. Care este cea mai importanta tranzactie

Produse in valoare de 127,6 milioane de lei au fost vandute in mediul online pana la ora 16:30, mai mult cu 40% fata de anul trecut, iar cea mai semnificativa este o tranzactie cu aur in valoare de 129.

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:.

Lider PNL: infiintarea Fondului Suveran de Investitii reprezinta cea mai mare hotie de dupa 1989, o pusculita pusa la dispozitia unui grup infractional (FOTO)

Liderul PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii este cea mai mare hotie de dupa 1989, iar prin aceasta decizie coalitia PSD-ALDE nu face.

Eurostat: in octombrie, Romania a avut a doua cea mai mare inflatie din UE

Romania a avut, in octombrie, a doua cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, de 4,2%, fiind depasita la acest capitol doar de Estonia, cu 4,5%, a informat vineri Eurostat.

Orban: Fondul Suveran de Investitii, cea mai mare escrocherie post-revolutionara

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat astazi, la Arad, ca ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) pregateste cea mai mare escrocherie post-revolutionara prin punerea sub control politic a tuturor companiilor de stat, el mentionand ca liberalii se opun acestui fond.

PNL, atac dur la Guvern: infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, cea mai mare escrocherie post revolutionara

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, ca ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitiipregateste cea mai.

Black Friday 2018 eMAG: Cat costa cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday

EMAG a doborat o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile inregistrate in prima ora de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decat in cadrul Black Friday 2017.

Black Friday eMAG: Comuna din Romania in care s-a inregistrat cea mai mare comanda de azi

Fenomenul de Black Friday in Romania capata amploare din ce in ce mai mare, de la an la an. Statisticile in timp real, puse la dispozitie de eMAG, scot la iveala lucruri foarte interesante despre demografia perioadei de reduceri.

Black Friday 2018 eMAG: Care este comuna din Romania in care s-a inregistrat cea mai mare comanda de pana acum

Fenomenul de Black Friday in Romania capata amploare din ce in ce mai mare, de la an la an. Statisticile in timp real, puse la dispozitie de eMAG, scot la iveala lucruri foarte interesante despre demografia perioadei de reduceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )