Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:. continuă pe Antena3

TRAIAN BASESCU: Dragnea nu face, din lasitate, schimbarea importanta - Dancila

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania: Dancila, afirma fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP.

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: PSD-ul arata ca o menajerie de animalute ale unui circ, menajerie populata numai cu porci si hipopotami, si care are un singur dresor, pe Dragnea

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National in care ar urma sa se ia o decizie cu privire la remanierea.

Mihai Tudose REVINE! Fostul premier, atac DUR la Liviu Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose intoarce si el armele impotriva lui Liviu Dragnea, chiar in ziua in care se decide remanierea Guvernului. Eu sunt impotriva pierderii oricarui coleg. Nu sunt de acord ca niciun.

TRAIAN BASESCU: PSD - menajerie populata de porci si hipopotami. Dresor: Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu afirma intr-o postare pe Facebook intitulata Turma fara vlaga, ca PSD e ca o menajerie populata doar cu porci si cu hipopotami si cu un singur dresor, Dragnea.

LIVIU DRAGNEA: E inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov

ACTUALIZARE - Dragnea despre raportul MCV: Romania sa legifereze asa cum o face fiecare stat membru UE Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Romania trebuie sa legifereze asa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeana, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeana. ------- Presedintele PSD a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv care a durat aparoximativ 7 ore, ca este inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov si ca in CEx s-a discutat ca disputele fara fundamente reale sa inceteze. Dragnea a anuntat si desemnerea lui Mihai Fifor ca presedinte interimar al Consiliului National al partidului, iar Codrin Stefanescu a redobandit functia de secretar general adjunct al PSD.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni seara, o prima reactie la raportul MCV dat publicitatii saptamana trecuta, la Bruxelles. intrebat cum comenteaza raportul MCV, Dragnea a spus: Eu sustin.

Traian Basescu: Fondul Suveran de Investitii, actiunea ticaloasa de jefuire a tarii prin lege de catre PSD

Infiintarea Fondului Suveran de Investitii este un jaf la adresa romanilor, este de parere Traian Basescu. Fostul presedinte ataca Guvernul PSD aratand ca actiunea ticaloasa a Viorica.

Liviu Dragnea a sarit in ajutorul premierului Dancila in fata jurnalistilor: Ne dati teste grila? (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a sarit in ajutor premierului Dancila, atunci cand aceasta a fost intrebata despre ramanerea in Guvern a lui Tudorel Toader. Interventia liderului PSD a venit ca urmare a intrebarilor.

Liviu Dragnea a comentat gestul obscen al lui Iordache: A fost o foarte mare greseala. Ar trebui sanctionat

Liviu Dragnea a comentat gestul obscen al lui Florin Iordache. Nu mi-a placut gestul. Probabil domnul Iordache s-o fi inspirat din reactiile domnului Iohannis, care cand vorbea despre niste placute de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )