Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum isi protejau viticultorii din zona Dealul Mare butoaiele cu vin de invidia dusmanilor. Misterul dintilor de lup

Adevărul Adevărul,
Cum isi protejau viticultorii din zona Dealul Mare butoaiele cu vin de invidia dusmanilor. Misterul dintilor de lup

Pana sa ajunga sa pritoceasca vinul, in luna lui Ningau, taranul roman ducea o lupta continua cu fricile ancestrale, transmise de la o generatie la alta. continuă pe Adevărul

New York Stock Exchange ameninta ca isi muta operatiunile din New Jersey

Bursa de Valori din New York New York Stock Exchange - NYSE) a informat parlamentarii din New Jersey ca este pregatita sa isi mute operatiunile in afara statului daca acesta va impune o noua taxa pe tranzactiile electronice derulate prin serverele de date, conform Bloomberg.

Dragos Anastasiu isi transforma resorturile din Delta si de la Cund in birouri pentru corporatisti

Omul de afaceri Dragos Anastasiu, proprietarul Green Village 4 Resort din Delta Dunarii si actionar in Valea Verde de la Cund, incearca sa atraga in cele doua resorturi corporatistii care lucreaza de acasa si care ar putea imbina relaxarea in aer liber cu munca.

Raed Arafat, despre spitalele aproape de colaps, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19: 255 de localitatiau depasitrata de incidenta de 3 la mie si alte22 de municipii si 15 oraseau peste 3

Raed Arafat a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni de la Digi24, cat de grava este criza sanitara in Romania, in acest moment,si, in consecinta, spitalele abia mai fac fata din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )