Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum sa iti alegi cele mai bune pneuri. De ce merita sa cumperi anvelope premium

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum sa iti alegi cele mai bune pneuri. De ce merita sa cumperi anvelope premium

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care vrea sa isi schimbe anvelopele este sa citeasca in cartea masinii dimensiunile corecte, pentru ca altfel autoturismul ar putea sa nu treaca ITP-ul si nu va fi la fel de sigur ca atunci cand a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

Cum sa faci cele mai bune chiftele de orez

Cei care doresc sa incerce o reteta noua de chiftele, pot proba chiftelele de orez, fara carne. E o reteta tocmai buna pentru cei care vor sa tina un post mai usor, fara carne!.

Cum sa alegi cea mai buna tencuiala decorativa?

O casa frumoasa este frumoasa nu numai pe interior, ci si pe exterior. Bunul gust joaca intotdeauna un rol mai important decat marimea unei cladiri, iar daca arhitectura este una reusita, ar fi si pacat sa nu alegi cele mai bune materiale de constructie si decorative. Unul dintre materialele importante care asigura frumusetea exterioara a casei este tencuiala decorativa.

Cele mai bune masti pentru ten, facute in casa. Cum scapi de acnee in doua saptamani cu cea mai banala leguma

Ingrediente simple pe care le avem in casa se pot transforma in tratamente pentru ten extrem de eficiente, comparabile cu produsele scumpe de pe rafturile magazinelor si ale farmaciilor.

Cele mai bune documentare britanice vor putea fi vizionate la cea de-a patra editie a British Documentary la Targu Mures

In data de 27 februarie 2015, ora 18:30, se da startul celei de-a patra editii a British Documentary. Proiectul, organizat de British Council, include 10 proiectii care vor avea loc in perioada 27 februarie 28 martie, in zilele de vineri si sambata, incepand cu ora 18:30, la Cinema ARTA, in Sala Flora.

Prazul oltenilor, un adevarat medicament in bucatarie. Cele mai bune retete pe baza de praz pentru Postul Pastelui

Prazul constituie nu doar leguma lipita imaginii oltenilor, ci reprezinta si un ingredient cu multe proprietati benefice in diferite preparate de post.

Cele mai bune lacuri de pescuit din Ungaria. Sute de lacuri si conditii la superlativ langa Romania

Intreaga Ungarie este impanzita cu lacuri ingrijie si vine cu oferte civilizate iubitorilor de pescuit. Din multitudinea de lacuri, am ales cu greu cateva din numeroasele locuri din judetele de langa granita, frecventate si de pescarii nostri.

Cele mai bune aplicatii pentru Android ca sa navighezi pe Internet

Daca tocmai ti-ai luat un smartphone cu Android sau vrei sa renunti la Firefox ori Chrome, avem cateva sugestii de aplicatii pentru Internet care te pot ajuta.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )