Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cum sa iti intaresti sistemul imunitar in timpul pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Cum sa iti intaresti sistemul imunitar in timpul pandemiei de coronavirus

In acesta perioada dificila intarirea sistemului imunitar ar trebui sa fie o prioritate pentru toata lumea. in afara de masurile clasice de igiena si o alimentatie variata, iata ce recomanda expertii pentru un sistem imunitar mai puternic. continuă pe Antena3

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Subiectele zilei: Rezultatele autopsiilor arata ca virusul ramane in corpul pacientilor, distrugand sistemul imunitar; Virusologul Molnar Geza: Primul varf al epidemiei va fi in Romania undeva in maximum doua saptamani. Dupa Paste, la 7-14 zile, vom mai

Adevarul: Rezultatele autopsiilor arata ca virusul ramane in corpul pacientilor, distrugand sistemul imunitar * Libertatea: O asistenta din Timisoara si-a dat demisia: n-a vrut sa consulte neechipata o pacienta cu febra. Managerul: Facem ancheta * Deutsche Welle: Rasul este permis! * Republica: Virusologul Molnar Geza: Primul varf al epidemiei va fi in Romania undeva in maximum doua saptamani. Dupa Paste, la 7-14 zile, vom mai avea un varf * Newsweek: Ce cumpara Primaria Sectorului 5 in vremea coronavirusului: jocuri LEGO de 12. 000 de euro.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

China, coronavirus. Rezultatele autopsiilor arata ca virusul ramane in corpul pacientilor, distrugand sistemul imunitar

Echipe de cercetatori chinezi au realizat autopsii asupra a 29 de pacienti diagnosticati cu COVID-19 si au descoperit ca noul coronavirus ramane in plamanii acestora dupa deces, a afirmat marti un expert chinez, potrivit Xinhua.

Ghid pentru calatoria cu transportul public in timpul pandemiei. Ce trebuie sa facem inainte, in timpul si dupa calatorie

Platforma Nationala de Pregatire in Situatii de Urgenta Fii pregatit a elaborat un ghid de masuri prin care sa fie diminuate sansele de infectare cu noul coronavirus atunci cand suntem nevoiti sa calatorim cu transportul in comun. Desi de miercuri Romania a intrat intr-o carantina totala, persoanele care se deplaseaza la serviciu cu mijloacele de transport in comun pot apela la aceste masuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )