Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu izbucnit la un apartament din Constanta. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit in seara zilei de joi, 7 decembrie, la un apartament situat la etajul 1 intr-un bloc din Constanta. Pompierii au evacuat mai multe persoane care se aflau in imobil.

Cod galben de intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de intensificari de vant, valabile pentru mai multe judete din tara.

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro.

Perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii din Prahova fac in aceasta dimineata 52 de perchezitii in sapte judete si in Capitala, la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare a banilor, 40 de persoane urmand sa fie duse la audieri, potrivit unui comunicat de presa.

ANOFM: 1.512 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European, cele mai multe in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 512 locuri de munca vacante, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Perchezitii domiciliare in mai multe judete pentru inselaciune prin metoda Accidentul

Politistii de investigatii criminale bihoreni au efectuat marti noua perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Ilfov, Botosani, Ialomita si in Capitala, pentru a documenta si proba activitatea infractionala a 11 persoane, banuite de comiterea infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda Accidentul, potrivit unui comunicat de presa al Inspetoratului General al Politiei Romane IGPR).

VIDEO Produse expirate din 2010, descoperite in mai multe magazine din Buzau

Magazinele de cartier au la raft adevarate bombe chimice sub forma de alimente expirate, unele si de spte ani. Au constatat-o politistii locali din Buzau care au mers in control la cateva buticuri din oras alese la intamplare. Agentii au descoperit atat de multe nereguli incat au umplut doua dube cu produsele expirate pe care le-au confiscat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )