Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum justifica primarul PSD din Pucioasa semnatura pentru initiativa Fara penali

Adevărul Adevărul,
Cum justifica primarul PSD din Pucioasa semnatura pentru initiativa Fara penali

Primarul orasului dambovitean Pucioasa, Constantin Ana, si-a justificat in fata colegilor din consiliul local gestul de a semna initiativa Fara penali in functii publice. El a semnat initiativa duminica, spunand ca n-a avut nicio emotie in aceasta privinta. continuă pe Adevărul

Cum justifica primarul PSD din Pucioasa semnatura pentru initiativa Fara penali: Am incercat sa umanizez intr-un fel acest partid

Primarul orasului dambovitean Pucioasa, Constantin Ana, si-a justificat in fata colegilor din consiliul local gestul de a semna initiativa Fara penali in functii publice. El a semnat initiativa duminica, spunand ca n-a avut nicio emotie in aceasta privinta.

Primarul PSD din Pucioasa a semnat initiativa Fara Penali: Nu nseamna ca sunt mai putin PSD-ist. E un gest de normalitate. Si noi suntem oameni, nu maimute

Primarul orasului dambovitean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat initiativa Fara penali in functiile publice, declarand ca s-a speriat de aceasta ura impotriva PSD. Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat, a spus edilul.

Primarul PSD din Pucioasa a semnat initiativa Fara Penali in functii publice: E un gest de normalitate

Primarul orasului Pucioasa, din judetul Dambovita, Constantin Ana, a semnat initiativa Fara penali in functiile publice, declarand ca s-a speriat de aceasta ura impotriva PSD. Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca.

RUPTURA TOTALA in PSD! Primarul care a SEMNAT initiativa Fara Penali: Eu raspund doar in fata cetatenilor!

Primarul PSD din Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana, care a semnat initiativa Fara Penali in functii publice a transmis ca a ales sa faca acest lucru pentru a impaca societatea, la nivel.

Tutuianu:Gestul primarului din Pucioasa de a semna petitia Fara penali este inacceptabil

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a scris, luni, peFacebook, ca gestulprimarului orasului Pucioasade a semna petitia Fara penali in functiile publice este inacceptabil si creeaza confuzie in interiorul partidului si electoratului Partidului Social Democrat. Pe de alta parte, Tutuianu nu spune nimic desprevicepresedintele PSD Dambovita, Fanut Costea, care ar fi semnat la randul sau initiativa.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )