Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

B1 B1,
Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,. continuă pe B1

Ponta: Dragnea merge la Congresul socialistilor europeni sa-l asigure pe Timmermans de sprijinul sau neconditionat, dar si ca opreste OUG din Justitie. Va arata iar ca stie doar de frica

Victor Ponta, liderul Pro Romania, il lauda pe Liviu Dragnea pentru ca merge la Congresul socialistilor europeni, acolo unde, sustine fostul premier, il va asigura pe Frans Timmermans de sprijinul sau.

Ponta il lauda pe Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea merge la Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES) de la Madrid sa isi anunte sprijinul total si neconditionat pentru Frans Timmermans, sa il asigure pe acesta si PES de faptul ca nu mai merge alaturi de Viktor Orban si Mateo Salvini, ca opreste ordonantele de urgenta in justitie, ca aplica recomandarile Comisiei de la Venetia si ca va sustine decizia PES privind candidatul pentru functia de procuror european.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

Liviu Dragnea, HUIDUIT la Congresul Socialistilor europeni: Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in SD (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost huiduit vineri la finalul discursului sau de la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), de la Madrid. Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in.

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Un Guvern social-democrat poate micsora taxele, poate creste salariile si pensiile

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Suntem dupa 15 ani de dominatie a dreptei care a distrus multe valori,.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re.

LIVIU DRAGNEA: OUG pe justitie este in regula si era necesara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, dupa sedinta CEx, ca ordonanta de modificare a legilor justitiei nu are nicio legatura cu el, dar s-a uitat pe textul acesteia si crede ca este in regula si ca era necesara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )