Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

Liviu Dragnea, HUIDUIT la Congresul Socialistilor europeni: Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in SD (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost huiduit vineri la finalul discursului sau de la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), de la Madrid. Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in.

Ponta: Dragnea merge la Congresul socialistilor europeni sa-l asigure pe Timmermans de sprijinul sau neconditionat, dar si ca opreste OUG din Justitie. Va arata iar ca stie doar de frica

Victor Ponta, liderul Pro Romania, il lauda pe Liviu Dragnea pentru ca merge la Congresul socialistilor europeni, acolo unde, sustine fostul premier, il va asigura pe Frans Timmermans de sprijinul sau.

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Un Guvern social-democrat poate micsora taxele, poate creste salariile si pensiile

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Suntem dupa 15 ani de dominatie a dreptei care a distrus multe valori,.

Disputa intre socialistii europeni din cauza discursului sustinut de Liviu Dragnea la congresul de la Madrid: `Putem sa inchidem ochii la acuzatiile grave de coruptie si crima organizata?`

Discursul lui Liviu Dragnea la congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid a devenit subiect de disputa intre membrii PES. Europarlamentarul Ana Gomes s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca Frans.

Liviu Dragnea, la Congresul PES de la Madrid: Dreapta politica a distrus multe destine, uneori folosind institutiile de forta ale statului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a tinut un discurs la Congresul PES, acesta acuzand dreapta politica de faptul ca a distrus multe destine prin politicile de austreritate, dar si folosind institutiile de forta ale statului.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Dreapta politica a distrus multe destine, uneori folosind institutiile de forta ale statului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a tinut un discurs la Congresul PES, acesta acuzand dreapta politica de faptul ca a distrus multe destine prin politicile de austreritate, dar si folosind institutiile de forta ale statului.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )