Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum se mentine in forma Brigitte Macron, la 64 de ani

Antena3 Antena3,
Cum se mentine in forma Brigitte Macron, la 64 de ani

Brigitte Macron, prima doamna a Frantei, are o silueta de invidiat, desi in luna aprilie, a implinit 64 de ani. Conform revistei Gala, Brigitte Macron este foarte atenta la preparatele servite la. continuă pe Antena3

Ca fetele, la shopping: Brigitte Macron si Carmen Iohannis, entuziasmate de iile romanesti (VIDEO)

Vizita presedintelui Frantei, Emmanuel Macron a fost primita cu entuziasm de cuplul prezidential Iohannis, Carmen fiind nedespartita de omoloaga sa. Ca fetele, la shopping: Brigitte Macron si Carmen Iohannis,.

Carmen Iohannis si Brigitte Macron au luat masa impreuna. Cele doua prime doamne au impresionat prin tinutele afisate (VIDEO)

In timp ce Klaus Iohannis si Emmanuel Macron incheiau acorduri intre Romania si Franta, Carmen Iohannis si Brigitte Macron au luat masa impreuna. Cele doua prime doamne au impresionat.

Brigitte Macron a mutat RAZBOIUL MINIJUPELOR in Bulgaria. A avut CONCURENTA serioasa!

Dupa ce a facut remiza la Bucuresti cu Carmen Iohannis, Brigitte Macron a mutat razboiul minijupelor la Sofia, unde a continuat vineri turneul european pe care il realizeaza alaturi de sotul.

Tot MAPAMONDUL va prelua imaginile: BRIGITTE MACRON, SALVATA DE CARMEN IOHANNIS. TOCURILOR CUI AU DEZECHILIBRAT-O PE PRIMA DOAMNA (VIDEO-FOTO)

Presedintele Frantei,Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte, s-au aflat joi seara la Muzeul National al Satului din Bucuresti, alaturi de ei Klaus si Carmen.

Cine are FUSTITA mai scurta ?! Brigitte Macron, fata in fata cu Carmen Iohannis, la Bucuresti (FOTO)

Presedintele francez,Emmanuel Macron, a ajuns joi, alaturi de sotia sa, Brigitte, la Bucuresti, intr-o vizita oficiala de cateva ore. Cuplul prezidential francez a fost primit la Palatul.

Tot MAPAMONDUL va prelua imaginile: Ce era sa pateasca Brigitte Macron la Muzeul Satului si cum a salvat-o Carmen Iohannis. Plus o pisica! (FOTO)

Presedintele Frantei,Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte, s-au aflat joi seara la Muzeul National al Satului din Bucuresti, alaturi de ei Klaus si Carmen.

Ce tinute au purtat Carmen Iohannis si Brigitte Macron la intalnirea de la Bucuresti(FOTO, VIDEO)

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a ajuns joi, alaturi de sotia sa, Brigitte, la Bucuresti, intr-o vizita oficiala de cateva ore. Cuplul prezidential francez a fost primit la Palatul Cotroceni de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )