Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum au murit cinci oameni care au baut intr-un bar din Prahova. Carciumarul este judecat pentru omor calificat

Adevărul Adevărul,
Cum au murit cinci oameni care au baut intr-un bar din Prahova. Carciumarul este judecat pentru omor calificat

Un carciumar din orasul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat dupa ce cinci clienti ai sai au murit imediat dupa ce au baut alcool intr-unul dintre barurile administrate de acesta. continuă pe Adevărul

Un carciumar din Prahova, cercetat pentru omor. Cinci oameni care au baut la barul lui au murit subit

Un carciumar din orasul Comarnic, judetul Prahova, este cercetat pentru omor, dupa ce cinci clienti care au consumat alcool in barul sau au murit. Ulterior s-a descoperit ca acesta le vindea alcool metilic in loc de votca. Barbatul a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare si la plata unor daune morale .

Cinci oameni au murit, dupa ce au baut intr-un bar din Prahova. Ce consumasera de fapt?

Un carciumar din orasul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat dupa ce cinci clienti ai sai au murit imediat dupa ce au baut alcool intr-unul dintre barurile administrate de acesta. Carciumarul.

Kate Middleton si Printul William, la un pas de moarte. Cuplul regal trebuia sa fie in elicopterul in care au murit 3 oameni

La un an de la tragicul accident aviatic in care si-au pierdut viata patronul clubului englez de fotbal Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha si alte doua persoane, s-a aflat ca Printul William si Kate Middleton trebuiau sa se afle la bordul elicopterului care s-a prabusit. Kate Middleton si Printul William au fost la un pas de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )