Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cinci oameni au murit, dupa ce au baut intr-un bar din Prahova. Ce consumasera de fapt?

Antena3 Antena3,
Cinci oameni au murit, dupa ce au baut intr-un bar din Prahova. Ce consumasera de fapt?

Un carciumar din orasul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat dupa ce cinci clienti ai sai au murit imediat dupa ce au baut alcool intr-unul dintre barurile administrate de acesta. Carciumarul. continuă pe Antena3

Un carciumar din Prahova, cercetat pentru omor. Cinci oameni care au baut la barul lui au murit subit

Un carciumar din orasul Comarnic, judetul Prahova, este cercetat pentru omor, dupa ce cinci clienti care au consumat alcool in barul sau au murit. Ulterior s-a descoperit ca acesta le vindea alcool metilic in loc de votca. Barbatul a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare si la plata unor daune morale .

Cum au murit cinci oameni care au baut intr-un bar din Prahova. Carciumarul este judecat pentru omor calificat

Un carciumar din orasul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat dupa ce cinci clienti ai sai au murit imediat dupa ce au baut alcool intr-unul dintre barurile administrate de acesta.

DIETA ucigasa. O studenta de 20 de ani a murit, dupa ce a vrut sa slabeasca pentru o vacanta

O studenta de 20 de ani a murit, dupa ce si-a dorit enorm sa slabeasca pentru o vacanta. Fata era foarte stresata din cauza vacantei, asa ca a luat pastile de slabit ca sa arate perfect. nb.

Mihai Constantinescu a murit. Cele mai cunoscute melodii din cariera artistului

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata dupa luni de zile in care a fost intrenat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. A avut grave probleme.

Theodor Stolojan si Petre Roman, surprinsi in plina strada. Ce fac cei doi, dupa ce au iesit din viata politica

Theodor Stolojan, prim-ministru al Romaniei din partea FSN intre 1991 si 1992, si Petre Roman, prim-ministru al Romaniei intre 1989 si 1991, au fost surprinsi in plina strada. Cu totii stim ca au iesit de ceva vreme din viata politica, dar ce fac acum? Theodor Stolojan si Petre Roman au fost surprinsi de fotoreporteri Economistul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )