Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Antena3 Antena3,
Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp. continuă pe Antena3

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Informatii aproape nestiute apar dupa moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sambata la 56 de ani. Dincolo de scandalurile din lumea mondena, de nenumaratele sale casnicii, Marcel Toader a fost un nume important in lumea sportului romanesc. Cariera de.

NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

Marcel Toader a murit sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Vestea a luat prin suprindere intreaga lume mondena din Romania.

Reactia Mariei Constantin, dupa ce a aflat ca Marcel Toader A MURIT: Nimeni nu se astepta la o asemenea replica...

Vestea ca Marcel Toader a luat prin surprindere pe toata lumea. EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATA! I-A INNEBUNIT PE TOTI SI ACUM S-A DEZBRACAT PENTRU PRESEDINTE! GALERIE FOTO) Afaceristul a fost.

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

Eram langa Marcel Toader cand acesta a murit. Un martor a povestit totul

Marcel Toader a murit in mod fulgerator in fata prietenului sau, Johnny Sandulescu. Doamne, este groaznic ce s-a intamplat. Nu pot sa imi revin. Venisem la Peris, acasa, si stateam pe terasa casei. La.

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit dupa ce a facut infarct la masa

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )