Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Antena3 Antena3,
Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:. continuă pe Antena3

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din print in cersetor

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu in topul miliardarilor, dar in ultima perioada se pare ca avea o situatie dificila, in aparitiile sale TV vorbind despre conditiile improprii in care traia.

Marcel Toader a murit

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul sot al si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Doi barbati au murit in urma unui accident produs la Causeni

Doi barbati, de 37 si 39 de ani, au murit in urma unui accident rutier produs noaptea trecuta in apropiere de satul Hagimus, raionul Causeni, transmite IPN.

Doi moldoveni au murit in urma unui accident rutier petrecut in Romania

Doi cetateni moldoveni au decedat si alti sase au ajuns cu diferite traumatisme la spital in urma unui accident rutier petrecut in judetul Bihor, Romania.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Marcel Toader a murit! Mesajul fostei sotii cand a auzit vestea trista

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

Marcel Toader a murit sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Vestea a luat prin suprindere intreaga lume mondena din Romania.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )