Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum sa negociezi cel mai bun pret pentru o masina?

Auto Ro Auto Ro,
Cum sa negociezi cel mai bun pret pentru o masina?

Fie ca vrei sa iti cumperi o masina noua sau fie ca vrei una deja rulata trebuie sa stii cum sa negociezi cu dealerul pentru a obtine cea mai buna oferta. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pleci acasa cu masina mult visata si sa faci o afacere buna. continuă pe Auto Ro

Un roman s-a sinucis in Anglia dupa ce a aflat ca sotia il insela cu cel mai bun prieten

Zoltan Benedek, un roman plecat anul trecut la munca in Anglia, s-a sinucis in iunie 2018, dupa ce sotia l-a anuntat ca l-a inselat cu cel mai bun prieten. Zoltan se insurase in 2015. Cazul a ajuns in.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 MARTIE Zentiva urca pe pozitia a doua in topul randamentelor de la BVB

Inregistrand o crestere a cotatiei de 6,67%, in intervalul 21 - 28 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Zentiva Bucuresti SCD) reprezinta titlurile cu a doua cea mai buna evolutie din randul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai bun pilaf de post. Cat se tine orezul pe foc, de ce se mesteca mereu in cratita si cu cata apa se stinge

Reteta deliciosului pilaf de post, care se gateste rapid din cateva ingrediente, o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MARTIE Electrica - performerul de la BVB, dupa publicarea proiectului de modificare a OUG 114

Publicarea in dezbatere publica a proiectului de Ordonanta de Urgenta, care are in vedere ameliorarea masurilor din OUG 114/2018, a propulsat actiunile furnizorului de energie Electrica EL) pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cotatia EL inregistrand o crestere de 7,81%, in perioada 20 - 27 martie, in raport cu moneda euro.

Acest tip de barbat este cel mai bun la pat

Performantele sexuale ale unui barbat sunt strans legate nu doar de aspectul si conditia lui fizica, ci mai ales de caracterul sau, se arata intr-un studiu publicat in revista de specialitate Evolutionary Psychology.

Rabla 2019: Nu mai ai nevoie de ITP pentru masina veche pe care nu o mai folosesti

Programul Rabla 2019 a fost usor modificat astfel incat persoanele care au masini vechi pe care nu le mai folosesc nu trebuie sa le mai faca inspectia tehnica periodica ITP) inainte de a le ceda contra tichetelor bonus. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a emis un ordin saptamana aceasta care prevede ca inspectia [] .

VIDEO Trucuri de la Gordon Ramsey. Cum sa tai ceapa fara sa plangi si sa faci foarte rapid cel mai bun orez

Intr-un video viral, cu peste 20 de milioane de vizualizari, faimosul chef Gordon Ramsey dezvaluie curiosilor cateva dintre trucurile pe care le pune in practica in bucatarie.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )