Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Online Sport Online Sport,
Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu. continuă pe Online Sport

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

Dragnea stie cel mai bine: PSD spune lucruri trasnite

Desfasurarea in aceeasi zi atat a alegerilor europarlamentare, cat si a votului pe referendumul pentru justitie a provocat contradictii pe scena politica.

Un roman s-a sinucis in Anglia dupa ce a aflat ca sotia il insela cu cel mai bun prieten

Zoltan Benedek, un roman plecat anul trecut la munca in Anglia, s-a sinucis in iunie 2018, dupa ce sotia l-a anuntat ca l-a inselat cu cel mai bun prieten. Zoltan se insurase in 2015. Cazul a ajuns in.

SONDAJ Ce problema iti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?

Un studiu realizat in mai multe tari europene, inaintea apropiatelor alegeri europarlamentare, arata ca statele din sudul si estul continentului, inclusiv Romania, sunt ingrijorate mai putin de teme precum imigratia si mai mult de emigratie, coruptie sau economie. Sondaj HotNews. ro: Ce problema crezi ca-ti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?.

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Cel mai mare targ agricol se deschide pe 16 mai la Fundulea

Producatori, importatori si distribuitori de seminte, furnizori de masini si utilaje agricole, sisteme de irigatii si echipamente de ultima ora se vor reuni pe 16 mai la Fundulea, la expozitia AgriPlanta 2019, unul dintre cele mai mari targuri agricole din Romania.

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

FITCH: Aramco a fost cel mai mare producator de petrol in 2018

Aramco din Arabia Saudita a fost anul trecut cea mai mare companie petroliera din lume, depasind Abu Dhabi National Oil Company ADNOC), Royal Dutch Shell, Total si BP, a anuntat astazi agentia de evaluare financiara Fitch, transmite Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )