Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum se numeste primul fiu al Printului Harry si al lui Meghan Markle. A fost facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Cum se numeste primul fiu al Printului Harry si al lui Meghan Markle. A fost facut anuntul oficial

Venirea pe lume acelui mai nou membru al familiei regale din Marea Britanie a fost unul dintre cele mai urmarite subiecte ale acestei saptamani. Toata lumea a dorit sa afle cum se numeste primul fiu al Printului Harry si al lui Meghan Markle. Asteptarea a luat sfarsit, dupa ce familia regala a Marii Britanii a [] . continuă pe Playtech

Primele imagini cu fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle (FOTO, VIDEO)

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, l-au prezentat lumii pe fiul lor, nascut in urma cu doua zile, informeaza BBC News. Are cel mai dulce temperament, este foarte linistit, a declarat.

UPDATE Meghan, sotia printului Harry, a nascut un baietel de 3, 2 kilograme

Meghan, Ducesa de Sussex si sotia printului Harry, a nascut un baietel de 3, 2 kilograme luni dimineata, relateaza Reuters.

UPDATE VIDEO Meghan, sotia printului Harry, a nascut un baietel de 3,2 kilograme

Meghan, Ducesa de Sussex si sotia printului Harry, a nascut un baietel de 3,2 kilograme luni dimineata, relateaza Reuters.

Marea Britanie, in sarbatoare: s-a nascut primul copil al Printului Harry si al Ducesei Meghan Markle

Marea Britanie e in sarbatoare dupa venirea pe lume a primului copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Acesta este un baietel, a anuntat Palatul Buckingham. La scurt timp dupa ce Palatul Buckingham confirma ca Meghan a intrat in travaliu, a aparut si vestea mult asteptata. Cuplul are un baietel. Printul Harry [] .

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume VIDEO

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Prima fotografie cu bebelusul lui Meghan Markle si Printului Harry. Ce au observat fanii

Au aparut primele imagini cu bebelusul lui Meghan Markle, dupa ce ducesa de Sussex si printul Harry au aparut pentru prima data in public dupa nastere. Fotografiile cu cel mai nou membru al familiei regale din marea Britanie au fost preluate de agentiile de presa si fac acum inconjurul lumii. Printul Harry 34 de ani) [] .

Prima reactie a Printului Harry, dupa ce Meghan Markle a nascut: ce spune despre numele mostenitorului

Printul Harry a avut o prima reactie dupa ce sotia sa, Meghan Markle, a nascut un baietel. El a stat de vorba cu jurnalistii imediat dupa nasterea copilului sau. Printul Harry a declarat, luni, imediat dupa nasterea primului sau copil, ca este cea mai frumoasa experienta pe care a trait-o vreodata. Vizibil emotionat, el s-a [] .

Bucurie in familia regala britanica: Meghan Markle a nascut un baiat

UPDATE:Meghan Marklea nascut! Mostenitorului printului Harry este un baiat, anunta presa britanica. Meghan Markle, Ducesa de Sussex si sotia printului Harry, a intrat in travaliu,.

Secretul legat de nasterea lui Meghan Markle! Printul Harry a luat decizia in ultimul moment

Nasterea lui Meghan Markle a captat atentia in ultimele zile, mai ales celor care admira familia regala a Marii Britanii. Desi ducesa de Sussex si-a exprimat dorinta de a naste acasa, ea a fost dusa in secret la o maternitate din Londra, unde a dus pe lume un baietel, spre bucuria printului Harry. Chiar Harry [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )