Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marea Britanie, in sarbatoare: s-a nascut primul copil al Printului Harry si al Ducesei Meghan Markle

Playtech Playtech,
Marea Britanie, in sarbatoare: s-a nascut primul copil al Printului Harry si al Ducesei Meghan Markle

Marea Britanie e in sarbatoare dupa venirea pe lume a primului copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Acesta este un baietel, a anuntat Palatul Buckingham. La scurt timp dupa ce Palatul Buckingham confirma ca Meghan a intrat in travaliu, a aparut si vestea mult asteptata. Cuplul are un baietel. Printul Harry [] . continuă pe Playtech

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume VIDEO

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

Brexitul a determinat un numar foarte mare de oameni stabiiti in Marea Britanie sa isi intocmeasca actele pentru rezidenta permanenta, odata ce Regatul Unit va iesi din UE,relateaza agentia Press.

ALEGERI LOCALE IN MAREA BRITANIE: Partidul Laburist si Partidul Conservator, afectate de impasul Brexitului

Conservatorii si laburistii din Marea Britanie au fost afectati de impasul Brexitului, inregistrand rezultate mai slabe decat cele asteptate la alegerile locale, anunta BBC.

Alegeri in Marea Britanie: Conservatorii, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani. Puternic pro-UE, liberal-democratii sunt marii castigatori

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale din Marea Britanie si au pierdut, comparativ cu 2015, 1. 334, respectiv 82 de locuri, informeaza BBC. La randul sau, UKIP.

Meghanomania a cuprins Marea Britanie:casa Paddy Power a suspendat pariurile, convinsa ca bebelusul Ducilor de Sussex s-a nascut deja

Un adevarat val de meghanomanie a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii in asteptarea venirii pe lume a bebelusului regal. Ba chiar casa Paddy Power a suspendat joi seara pariurile ce vizau data de nasterea a primului copil al Ducilor de Sussex, avansand ipoteza ca marele eveniment a avut loc deja.

Topul in care romanii ocupa primul loc in Uniunea Europeana

Sunt si romanii, in sfarsit primii intr-un clasament in Uniunea Europeana. Din pacate, nu este un top cu care sa ne mandrim. Suntem pe primul loc in topul cererilor de rezidenta permanenta depuse in Marea Britanie, pentru perioada de dupa Brexit. Cei care doresc sa ramana in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )