Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum ofera PSD amnistie pe timp de pandemie

Adevărul Adevărul,
Cum ofera PSD amnistie pe timp de pandemie

Camera Deputatilor e la un pas de a adopta un proiect al PSD care permite alesilor locali declarati incompatibili inainte de 2017 sa candideze la primarii. Mai mult, printr-un amendament adus de PSD, Pro Romania si UDMR sunt permise si candidaturile alesilor locali care au fost declarati incompatibili dupa 2017, daca pentru acestia nu exista o decizie definitiva. continuă pe Adevărul

PSD da amnistie pe timp de pandemie. Alesii locali incompatibili ar putea candida la urmatoarele alegeri locale

Camera Deputatilor e la un pas de a adopta un proiect al PSD care permite alesilor locali declarati incompatibili inainte de 2017 sa candideze la primarii sau pentru alte functii. De asemenea, printr-un amendament este permisa candidaturile alesilor locali care au fost declarati incompatibili dupa 2017, daca pentru acestia nu exista o decizie definitiva. Pe ultima suta de metri, deputatii retrimis proiectul la comisii.

Autonomia Tinutului Secuiesc, adoptata tacit de Camera Deputatilor. Ce prevede controversatul proiect si cine are decizia finala

Proiectul prin care Tinutul Secuiesc devine regiune autonoma cu personalitate juridica in Romania a trecut, tacit, de Camera Deputatilor.

E grav: Camera Deputatilor a adoptat legea UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc. Ce urmeaza

Asistam la sfarsitul regimului constitutional din Romania, iar tara se afla in colaps politic. Camera deputatilor a adoptat un proiect de lege propus de UDMR si prin care se infiinteaza si isi obtine autonomia Tinutul Secuiesc. Acest lucru s-a facut contrar constitutiei Romaniei. Cu toate acestea mai sunt pasi de facut pana la intrarea in aplicare a legii.

Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat tacit, fara dezbatere, un proiect de lege care acorda autonomie administrativa Tinutului Secuiesc. Initiativa legislativa a fost depusa de deputati UDMR cu o zi inainte de Craciun, in 2019. Proiectul va intra in dezbaterea Senatului care este forul decizional in acest caz.

Autonomia Tinutului Secuiesc: Pe cine da vina Orban pentru faptul ca proiectul a trecut de Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si.

Legea pentru reechilibrarea contractelor - la vot, in Camera Deputatilor

Proiectul care modifica Legea darii in plata, prevazand reechilibrarea contractelor de credit, se afla, acum, la vot, in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )