Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: Gata cu tampeniile si manipularea

Playtech Playtech,
Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: Gata cu tampeniile si manipularea

Cum a petrecut Luis Lazarus Anul Nou? Acesta a ales sa se bucure de trecerea dintre ani chiar in Dubai. Ce a facut acolo si care sunt declaratiile spumoase ale vedetei? Cum a petrecut Luis Lazarus de Revelion 2021? Luis Lazarus a ramas fara cuvinte cand a ajuns in Dubai si a vazut mii de . continuă pe Playtech

Ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale: Nu sunt in spital VIDEO

Senatoarea AUR a intrat in atentia publicului dupa ce a refuzat sa poarte masca sanitara in Senat. Acum, avocata din Iasi uimeste din nou. Iata ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale! Cum si-a petrecut Diana Sosoaca Revelionul Dupa ce a uimit opinia publica cu vehementa sa in ceea ce priveste .

Ce s-a intamplat in Wuhan de Revelion 2021. Romanii vor fi extrem de furiosi

Incredibil ce s-a intamplat in Wuhan de Revelion 2021. Romanii vor fi extrem de furiosi cand vor afla ce au decis chinezii din localitatea de unde a izbucnit pandemia de coronavirus. Ce s-a intamplat, citeti in articolul de mai jos. Cum au petrecut locuitorii din Wuhan Revelionul. Parca nu de acolo ar fi izbucnit epidemia .

Primul copil nascut de Revelion 2021 in Romania. Surpriza rusinoasa: ce varsta are mama lui

Primul bebelus care s-a nascut in 2021 a fost o surpriza uriasa pentru medici. Ce varsta are mama sa si de ce primul nou-nascut din noul an a socat pe toata lumea? Detalii despre eveniment. Primul copil nascut in 2021. Medicii au fost surprinsi O adolescenta in varsta de 15 ani a devenit mama in .

Cum eviti amenzile de Revelion 2021. Ce au romanii voie sa faca, de fapt, conform lui Arafat

Petrecerile de sarbatori au fost compromise anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Ce ai voie sa faci si cum sa eviti amenzile din seara dintre ani? Anuntul lui Raed Arafat. Ce ai voie sa faci de Revelion 2021? Petrecerile private de Revelion cu mai multe persoane vor fi facute pe riscul fiecaruia. Autoritatile au .

Revelion 2021. Cele mai frumoase focuri de artificii din lume: cum s-a sarbatorit trecerea in Noul An in marile metropole. GALERIE FOTO-VIDEO

Marile metropole au fost lipsite in noaptea dintre ani de spectacolele grandioase si aglomerarile urbane din trecut, avand in vedere pandemia de coronavirus care continua sa se accelereze la nivel mondial. in.

Superstitii la masa de Revelion 2021. Ce alimente aduc banii in viata ta

Peste tot in lume multe exista superstitii culinare pentru masa de Revelion. Unele feluri de mancare sunt asociate cu norocul si bunastarea, acesta fiind si motivul pentru care se spune ca e bine sa le consumi la trecerea dintre ani. Superstitii la masa de Revelion 2021 in lumea intreaga, bucatele au o incarcatura simbolica de .

Superstitii de Revelion 2021. Planta pe care e obligatoriu sa o ai. Ce faci cu ea la 12 noaptea

Superstitii de Revelion 2021. Anul Nou se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuie sa stii care este planta pe care e obligatoriu sa o ai in casa. Obiceiul este unul stravechi si se pastreaza cu sfintenie in unele locuri din Romania. Planta pe care trebuie sa o ai in casa de Revelion Mai este .

De la cine isi ia Mugur Mihaescu adio chiar de Revelion 2021. E ultima seara alaturi de ea

Mugur Mihaescu isi ia adio chiar de Revelion 2021 de la cineva drag. Actorul a recunoscut ca este ultima seara alaturi de ea. La cine renunta Mugur Mihaescu si de ce, cititi in articolul de mai jos. Mugur Mihaescu apare in programul de Revelion la TVR 1. Cine ii va fi alaturi Mugur Mihaescu se .

Felicitari de Revelion 2021 pe care le puteti trimite rudelor, prietenilor si colegilor

Anul 2021 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa transmitem mesaje de REVELION 2021 pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Trucuri de frumusete pentru Revelion 2021. in 4 pasi esti splendida

Revelionul de anul acesta cu siguranta va ramane in mintea tuturor. Contextul actual nu permite petreceri ample si mese lungi, asa cum suntem obisnuiti, dar tot trebuie sa ne ridicam la inaltimea noului an. Care sunt cele mai usoare si rapizi trucuri de frumusete pentru Revelion? in doar 4 pasi esti splendida. Trucuri de frumusete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )