Libnet.ro
UNICEF

09:15

Revelion 2021. Cele mai frumoase focuri de artificii din lume: cum s-a sarbatorit trecerea in Noul An in marile metropole. GALERIE FOTO-VIDEO

B1 B1,
Revelion 2021. Cele mai frumoase focuri de artificii din lume: cum s-a sarbatorit trecerea in Noul An in marile metropole. GALERIE FOTO-VIDEO

Marile metropole au fost lipsite in noaptea dintre ani de spectacolele grandioase si aglomerarile urbane din trecut, avand in vedere pandemia de coronavirus care continua sa se accelereze la nivel mondial. in. continuă pe B1

A inceput Revelionul! Tarile care au trecut deja in 2021 si cum arata cele mai frumoase focuri de artificii de pana acum (VIDEO)

Intreaga lume se bucura in aceasta noapte de trecerea in Noul An. Primii care au trecut in 2021 au fost locuitorii din Samoa si Kiribati, tari insulare din Oceanul Pacific. Au urmat Australia si Noua Zeelanda. Si am.

Revelion 2021. Cele mai ciudate obiceiuri din jurul lumii

Petrecerile de pomina in statiunile montane au devenit deja celebre in Romania, insa in contextul pandemiei, cetatenii trebuie sa respecte o serie de restrictii, atat in ceea ce priveste restaurantele.

Cele mai frumoase mesajesms-uri de Revelion. Urari pentru familie si prieteni, in noaptea de Anul Nou

Anul 2021 aduce un nou inceput, plin de speranta. La trecerea dintre ani, gandurile oamenilor se indreapta catre cei apropiati. Iata o selectie de urari de RevelionAnul Nou pe care le puteti trimite familiei si prietenilor.

incepeti 2021 cu cele mai bune oferte: licenta pentru Windows 10 Pro la 13,11 euro!

Incepem noul an, noi obiective, rezolutii si mai presus de toate revenirea asteptata la normalitatea de zi cu zi. Pentru a intampina noul an 2021 si pentru a fi mai eficienti in toate planurile propuse, ofertele G2Deal de sarbatoare ne aduc cele mai bune preturi in materie de licente pentru sistemele Windows si pentru suitele de programe Office sau pentru pachetele combo datorita codurilor promotionale.

Cele mai frumoase 20 de imagini cu Terra din 2020: NASA a publicat fotografiile de pe Statia Spatiala Internationala

Astronautii de pe Statia Spatiala fac mii de fotografii ale planetei noastre de origine, in fiecare an, inregistrand modul in care Pamantul se schimba in timp. Bucurati-va de priveliste, a fost mesajul publicat joi de NASA, impreuna cu o colectie de 20 fotografii cu Terra, realizate in 2020.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

Ce s-a intamplat in Wuhan de Revelion 2021. Romanii vor fi extrem de furiosi

Incredibil ce s-a intamplat in Wuhan de Revelion 2021. Romanii vor fi extrem de furiosi cand vor afla ce au decis chinezii din localitatea de unde a izbucnit pandemia de coronavirus. Ce s-a intamplat, citeti in articolul de mai jos. Cum au petrecut locuitorii din Wuhan Revelionul. Parca nu de acolo ar fi izbucnit epidemia .

Ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale: Nu sunt in spital VIDEO

Senatoarea AUR a intrat in atentia publicului dupa ce a refuzat sa poarte masca sanitara in Senat. Acum, avocata din Iasi uimeste din nou. Iata ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale! Cum si-a petrecut Diana Sosoaca Revelionul Dupa ce a uimit opinia publica cu vehementa sa in ceea ce priveste .

Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: Gata cu tampeniile si manipularea

Cum a petrecut Luis Lazarus Anul Nou? Acesta a ales sa se bucure de trecerea dintre ani chiar in Dubai. Ce a facut acolo si care sunt declaratiile spumoase ale vedetei? Cum a petrecut Luis Lazarus de Revelion 2021? Luis Lazarus a ramas fara cuvinte cand a ajuns in Dubai si a vazut mii de .

Primul copil nascut de Revelion 2021 in Romania. Surpriza rusinoasa: ce varsta are mama lui

Primul bebelus care s-a nascut in 2021 a fost o surpriza uriasa pentru medici. Ce varsta are mama sa si de ce primul nou-nascut din noul an a socat pe toata lumea? Detalii despre eveniment. Primul copil nascut in 2021. Medicii au fost surprinsi O adolescenta in varsta de 15 ani a devenit mama in .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )