Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum pierde Romania o finantare UE de 90 milioane de euro, pentru infrastructura portuara. Cine-i de vina

Adevărul Adevărul,
Cum pierde Romania o finantare UE de 90 milioane de euro, pentru infrastructura portuara. Cine-i de vina

Administratia PorturilorDunariiMaritime APDM) ar putea pierde o investitie de 90 milioane de euro pentru construirea Platformei Multimodale ce ar revigora si moderniza Portul Galati. Asta dupa ce licitatia a fost anulata pentru a patra oara. Se cere demisia directorului institutiei responsabile de proiect. continuă pe Adevărul

UE plateste AstraZeneca cu 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale, potrivit News.

UE plateste AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale.

LA 31 IANUARIE 2021 Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 37.454 milioane euro

La 31 ianuarie 2021, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 37. 454 milioane euro, fata de 37. 379 milioane euro la 31 decembrie 2020, conform unui comunicat remis redactiei.

UiPath primeste o noua finantare: 750 milioane dolari si ajunge la o evaluare de 35 miliarde dolari

Decacornul romanesc primeste o finantare de 750 de milioane de dolari si ajunge la o evaluare de 35 de miliarde de dolari la scurt timp dupa ce a demarat oficial procedura de listare la bursa, in SUA.

Muzeul ASTRA din Sibiu investeste 2,5 milioane euro intr-un spatiu pentru invatarea si promovarea mestesugurilor romanesti

Muzeul ASTRA din Sibiu a anuntat inceperea lucrarilor pentru renovarea Casei Artelor, primul centru din Sibiu care va reuni invatarea, promovarea si comercializarea obiectelor mestesugaresti de arta romaneasca.

Zitec a inregistrat venituri de 10,5 milioane euro in 2020, in crestere cu 50% fata de anul precedent

Zitec a inregistrat o cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro in 2020, in crestere cu 50% comparativ cu anul precedent. in ultimii zece ani, evolutia companiei s-a mentinut pe un trend ascendent, raportand o rata medie anuala de crestere a afacerilor de 29%, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )