Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum sa PLATESTI MAI PUTIN la curent, cand folosesti aerul conditionat. TRUCURI vitale!

B1 B1,
Cum sa PLATESTI MAI PUTIN la curent, cand folosesti aerul conditionat. TRUCURI vitale!

Aerul conditionat este vital in zilele toride, insa factura la curent le strica multora vara. Iata cateva trucuri care te vor ajuta safacieconomie la factura de curent electric, fara sa renunti. continuă pe B1

Anutul-soc facut de specialisti! Ce riscam daca dormim mai putin de sapte ore pe noapte

Sa dormim mai putin de sapte ore pe noapte ar putea sa coduca la riscul de a muri prematur. Avertismentul a fost facut de un profesor universitar de la Oxford. Academicianul Colin Espie spune ca rata.

Studiu: Adolescentii consuma mai putin canabis in statele unde a fost legalizat

Adolescentii sunt mai putin inclinati sa consume canabis in statele americane unde a fost legalizat, conform unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii Montana.

VIDEO Angela Merkel, al treilea episod de tremurat in mai putin de o luna

Cancelarul german Angela Merkel a avut un nou episod de tremor, a treia oara in public in mai putin de o luna, ceea ce ridica intrebari referitoare la starea sa de sanatate, noteaza The Guardian.

VIDEO UPDATE Angela Merkel, surprinsa tremurand puternic pentru a treia oara in mai putin de o luna Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu mine

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a fost surprinsa, pentru a treia oara in mai putin de o luna, tremurand puternic in timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin. Din imagini se vede cum cancelarul abia mai poate sta drepti din cauza picioarelor care tremura.

INTERVIU Marta Petreu, scriitoare: Daca as fi publicat sub pseudonim masculin, probabil ca volumele mele ar fi fost primite mai putin violent

Marta Petreu, profesoara de istoria filosofiei si autoarea unor volume de versuri si proza precum Scara lui Iacob si Acasa, pe Cimpia Armaghedonului, povesteste de ce i-a trecut prin gand sa renuntela scris. isi aminteste, de asemeni, de moartea tatalui ei in adolescenta si de duminicile copilariei,cand se pitea in gradina familiei din comuna Jucu, sa citeasca literatura in tihna.

Oficial! Toti romanii vor pierde bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor nu aduce vesti bune pentru majoritatea romanilor. Documentul stabileste ca pensionarii de rand nu vor mai cumula mai multe tipuri de pensii, in timp ce persoanele care au pensii speciale, se.

Lucruri mai putin stiute despre Catedrala Notre Dame din Paris, care l-ar surprinde chiar si pe Quasimodo

Catedrala Notre Dame din Paris este o capodopera a arhitecturii gotice si una dintre cele mai emblematice locuri din toata Franta. in jurul acestei cladiri maiestuoase s-au tesut numeroase povestiri celebre.

Eurostat: Pretul locuintelor a crescut mai putin in Romania decat in UE, in primul trimestru din 2019

Pretul locuintelor a crescut cu 4% in zona euro si in Uniunea Europeana in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, un avans mai redus fiind inregistrat in Romania, unde acesta a ur.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )