Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum poate afla politia daca ai provocat un accident din cauza telefonului mobil

Playtech Playtech,
Cum poate afla politia daca ai provocat un accident din cauza telefonului mobil

Folosirea telefonului mobil la volan este o practica foarte periculoasa. Legislatia interzice clar vorbitul la telefon fara un set handsfree, iar trimiterea de SMS-uri incalca pana si regulile de bun simt, insa asta nu ii opreste pe unii soferi. Amenzile in Romania pentru soferii care vorbesc la telefon sunt de numai 300 de lei, un []. continuă pe Playtech

Ludovic Orban afla, marti, daca va scapa de controlul judiciar

Fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, afla, marti, daca scapa de controlul judiciar, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut bani unui om de afaceri pentru campania electorala. Astfel, magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca contestatia formulata de Orban cu privire la masura dispusa de procurorii anticoruptie.

Avertisment: Europa nu poate gazdui milioane de refugiati veniti din intrega lume

Europa nu poate gazdui milioane de refugiati veniti din intrega lume, au transmis premierul ungar Viktor Orban si fostul cancelar german Helmut Kohl, dupa o intrevedere informala in Germania, in ceea ce pare a fi un nou efort de a denunta politicile Guvernului Angela Merkel in materie de imigratie, transmite Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )