Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum pot fi cheltuite cele aproape 80 de miliarde de euro pe care Romania le-a primit de la UE

B1 B1,
Cum pot fi cheltuite cele aproape 80 de miliarde de euro pe care Romania le-a primit de la UE

Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, a anuntatpresedintele Klaus Iohannis la Bruxelles, unde s-a ajuns la un acord privind pachetul de redresare economica. Suma prezentata de. continuă pe B1

Victor Negrescu (PSD) raspunde la o intrebare-cheie: UE ne da 80 de miliarde de euro. Cum facem sa nu pierdem aceste fonduri?

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu sustine ca Romania putea obtine mai mult la negocierile de la Bruxelles pe tema bugetului multianual al UE si a Planului de redresare pentru Europa. Ceea ce conteaza acum si ce ar trebui sa ne intereseze pe toti este cum folosim mai bine acesti bani, cum atragem aceste fonduri si cum ne organizam pentru a nu rata cele aproape 80 de miliarde de euro pe care UE le pune la dispozitia Romaniei, adauga Negrescu.

XTB ROMANIA: Cele 79,9 miliarde euro pot ajuta notabil economia Romaniei

Fondurile oferite de UE pot asigura o dezvoltare durabila daca vor fi utilizate intr-o eficient si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

ANALIZA Conditia pentru ca cele 79,9 miliarde euro de la UE sa fie un impuls puternic pentru economia afectata de pandemie

Cele 79,9 miliarde euro alocate pentru Romania de la UE ar putea fi un impuls puternic economiei afectate de pandemie, dar doar daca fondurile vor fi utilizate intr-o maniera eficienta si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

ANALIZA XTB ROMANIA: Cele 79,9 miliarde euro, un impuls puternic economiei afectate de pandemie

Asteptarile foarte mari pot uneori pregati dezamagiri. Nu este cazul pachetului de sustinere de trei sferturi de trilion de Euro discutat zilele acestea de liderii europeni.

Florin Citu, dupa ce Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro la summitul UE: PSD in depresie!

Florin Citul-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru reusita de la summitul UE, unde Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, dupa patru zile de negocieri tensionate. Ministrul Finantelor nu a.

Ludovic Orban: UE a ajuns la un acord istoric. Vom primi aproape 80 de miliarde de euro. Trebuie sa fim foarte implicati in pregatirea proiectelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la debutul sedintei de Guvern, ca Romania va beneficia de aproape 80 de miliarde, bani europeni, o suma de care nu s-a mai bucurat pana acum. Este rezultatul summitului.

INTERVIU 80 de miliarde de euro pentru Romania. Europarlamentarul Siegfried Muresan: 30 de miliarde de euro sunt bani europeni pentru urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica. Mai mult de jumatate, fonduri nerambursabile

Romania va obtine in jur de 30 de miliarde de euro fonduri europene pe urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica al Uniunii Europene si aproape 50 de miliarde de euro din bugetul UE pentru urmatorii 7 ani, fonduri structurale si de coeziune si pentru agricultura, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, invitat luni la interviurile HotNews. ro LIVE. El a precizat ca mai mult de jumatate din banii din Fondul de redresare vor fi granturi, fonduri nerambursabile, care nu trebuie returnate. El a mai spus ca joi Parlamentul European se va intruni in sesiune plenara pentru a adopta o Rezolutie in baza careia vor fi incepute negocieri, precizand ca nu vor fi operate insa modificari pe cifre.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Acord privind relansarea economica a U.E! Romania primeste aproape 80 de miliarde de euro!

Liderii UE au convenit in dimineata zilei de marti asupra modalitatii de alocare a celor 750 de mili.

Bogdan Hutuca (PNL): Cele 80 de miliarde obtinute de presedintele Iohannis reprezinta garantia relansarii economiei romanesti

Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor si presedinte al PNL Constanta, sustine ca cele aproape 80 de miliarde obtinute de Klaus Iohannis pentru tara noastra ar reprezenta garantia relansarii economiei romanesti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )