Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum poti alege cel mai potrivit pret pentru produsele sau serviciile pe care le oferi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum poti alege cel mai potrivit pret pentru produsele sau serviciile pe care le oferi

Unul dintre secretele care stau la baza business-urilor de succes este alegerea pretului corect pentru produsul sau serviciile pe care le oferi, iar realizarea corecta a acestui proces influenteaza semnificativ vanzarile, ajutand la o dezvoltare. continuă pe Wall-Street Ro

Euronews: E cineva acasa? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment pentru vizita in Romania

Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit aproape 9. 000 de kilometri pentru o vizita istorica in Romania, doar pentru a descoperi ca omologul sau nu a fost aici sa il intampine,.

Bitcoin scade vertiginos si ajunge la cel mai mic pret per unitate din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, la cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza temerilor investitorilor legate de perspectiva de inasprire a reglementarilor la nivel global, relateaza Bloomberg.

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Anul trecut in UE s-au vandut pentru prima oara dupa 2007 mai mult de 15 milioane de masini noi, Germania fiind, de departe, cea mai mare piata. Romania a crescut peste media UE, insa piata ramane una foarte mica, cu sub 1% din total. Volkswagen a ramas marca numarul unu, desi vanzarile au scazut, iar Dacia a bifat din nou un record. Printre marcile care au crescut cel mai mult se numara Suzuki, SEAT si Toyota.

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

Cel mai scump smartwatch nu va deveni inutil peste doi ani

In teorie, este o inconstienta sa investesti bani in cel mai scump smartwatch, dar Tag Heuer a gasit o solutie inspirata pentru imbatranirea hardware-ului. Ceasurile inteligente, la fel ca smartphone-urile sau laptopurile, se uzeaza iremediabil in timp. incepand cu bateria care devine inutila si terminand cu procesorul ce pare sa devina mai lent, nu prea [].

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Cum prepari cel mai delicios vin fiert

Fiindca a revenit gerul, va recomandam ceva de sezon. De regula cu totii credem ca tot ce trebuie sa faci pentru a obtine cel mai bun vin fiert e sa-l dai putin intr-un clocot, adaugi zahar si ceva.

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )