Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi. continuă pe Antena3

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

Euronews: E cineva acasa? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment pentru vizita in Romania

Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit aproape 9. 000 de kilometri pentru o vizita istorica in Romania, doar pentru a descoperi ca omologul sau nu a fost aici sa il intampine,.

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu.

FOTO Cum arata Superland, cel mai mare loc de joaca din Romania. Cat costa intrarea si care sunt marile atractii

Superland s-a deschis la inceputul lunii ianuarie si a avut deja mii de vizitatori. Este mai scump decat celelalte locuri de joaca din Brasov, dar are si mult mai multe atractii, unele in premiera in Romania.

Radu Tudor, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Este un om extrem de apropiat lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit despre propunerea PSD pentru functia de premier, spunand ca se asteapta sa ramana Viorica Dancila, deoarece din cei patru candidati, Fifor, Andronescu, Stanescu si.

FOTO Cum arata viata in cel mai rece oras de pe planeta

Dincolo de cei doi poli binecunoscuti, Pamantul are si un pol urban al frigului; nu ar trebui sa te mire ca cel mai rece oras din lume este in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar mare parte din suprafata se gaseste in zone friguroase ale planetei. Daca n-ar fi Siberia, Rusia [].

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Cel mai scump smartwatch nu va deveni inutil peste doi ani

In teorie, este o inconstienta sa investesti bani in cel mai scump smartwatch, dar Tag Heuer a gasit o solutie inspirata pentru imbatranirea hardware-ului. Ceasurile inteligente, la fel ca smartphone-urile sau laptopurile, se uzeaza iremediabil in timp. incepand cu bateria care devine inutila si terminand cu procesorul ce pare sa devina mai lent, nu prea [].

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )