Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum poti sa castigi mai multi bani la Glovo cand livrezi produse

Playtech Playtech,
Cum poti sa castigi mai multi bani la Glovo cand livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse de la mancare la acte si cumparaturi de la Mega Image sustine ca are circa 10. 000 de curieri in Romania. in ceea ce priveste banii, exista un. continuă pe Playtech

Cum poti atrage mai multi BANI si sa rupi blocajele financiare

Risvan Vlad Rusu, specialist in metafizica chineza, a explicatla Antena Stars de ce exista blocaje financiare si cum pot fi ele depasite.

Care sunt federatiile care primesc cei mai multi bani de la MTS in anul olimpic 2020

Federatiile de canotaj, handbal si atletism primesc cele mai mari finantari in anul olimpic 2020 de la Ministerul Tineretului si Sportului dintre cele 63 de structuri sportive eligibile, conform repartizarii anuntate, luni, de ministrul Ionut Stroe intr-o conferinta de presa.

STUDIU COFACE: in 2018, romanii au alocat lunar cu peste 10% mai multi bani pentru achizitia de medicamente

Studiul realizat de Coface Romania privind sectorul de Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate CAEN 4773) indica o evolutie pozitiva a veniturilor in 2018 acestea crescand cu aproximativ 15% fata de 2017, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii stralucesc ca un luceafar in plan sentimental, Pestii au mai multi bani decat de obicei

Iata ce ne rezerva astrele in luna februarie 2020.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Caz socant la Arad: Mai multi elevi au ajuns la spital dupa ce in clase s-a facut deratizare

Mai multi elevi de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunndin Aradau ajuns la spital, luni dupa-amiaza si seara, la cateva ore dupa ce au ajuns acasa de la cursuri, din cauza unor simptome ce ar fi fost provocate de o deratizare care s-a facut in salile de cursuri.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )