Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

Antena3 Antena3,
Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania. continuă pe Antena3

Cum a reusit o romanca sa nasca 20 de copii pana la varsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai multi copii din Romania

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

La 42 de ani, o femeie din Arges a devenit mama de 20 de ori

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

eJobs: Trei domenii pe care au aplicat online cei mai multi candidati in 2019

Anul 2019 a fost unul efervescent pentru piata muncii, iar acest lucru se vede si din activitatea candidatilor. In 2019, numarul de aplicari pentru un loc de munca a crescut , iar anunturile care au adunat cele mai multe aplicari de la candidatii.

Care sunt federatiile care primesc cei mai multi bani de la MTS in anul olimpic 2020

Federatiile de canotaj, handbal si atletism primesc cele mai mari finantari in anul olimpic 2020 de la Ministerul Tineretului si Sportului dintre cele 63 de structuri sportive eligibile, conform repartizarii anuntate, luni, de ministrul Ionut Stroe intr-o conferinta de presa.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

Digi24: Pana la 42 de ani, o femeie din Arges a nascut de 20 de ori: Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )