Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Hotnews Hotnews,
 Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania. continuă pe Hotnews

Cum iti poti recupera banii pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor dintre Romania si Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24.

Cum iti poti recupera banii pentru biletele de avion anulate pe ruta Romania Italia

Banii platiti pe biletele de avion pentru deplasarile spre si din Italia, in contextul zborurilor care au fost anulate, pot fi recuperati, a explicat Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode. Cine isi poate recupera banii Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de .

Curse anulate Wizz Air: cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )