Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum se pozitioneaza Romania fata de alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

Adevărul Adevărul,
Cum se pozitioneaza Romania fata de alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

In 1 Noiembrie 2020 Republica Moldova isi alege presedintele pentru urmatorii patru ani. Dintre cei opt candidati, conteaza in primul rand Igor Dodon si Maia Sandu, dar si alti doi care vor putea inclina balanta in turul II: Andrei Nastase si, mai ales, Renato Usatai. Care este pozitia Bucurestiului fata de aceste alegeri foarte importante in politica noastra de securitate regionala?. continuă pe Adevărul

Josep Borell, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Vor reprezenta un test pentru democratia, pentru statul de drept din aceasta tara

Josep Borell, inaltul Reprezentat al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, considera ca Republica Moldova este un partener foarte important in contextul parteneriatului estic, si a subliniat.

La alegerile prezidentialele din Republica Moldova alegatorii nu vor mai putea fi transportati in mod organizat: Se va permite deplasarea doar a autovehiculelor a caror capacitate nu este mai mare de 8 persoane

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, ce se vor desfasura pe 1 noiembrie, vor marca introducerea unor noi reguli menite sa faca imposibila interzicerea transportarii organizate a alegatorilor la.

Bolivia: Socialistul Luis Arce a castigat alegerile prezidentiale din primul tur (estimare)

Candidatul socialist Luis Arce a castigat alegerile prezidentiale din Bolivia din primul tur, potrivit unui exit-poll al rezultatelor votului desfasurat duminica ce ar aduce partidul de stanga al lui Evo Morales inapoi la putere, informeaza luni Reuters si France Presse.

Parlamentul European, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Un test pentru democratie intr-un context de instabilitate politica acuta

Uniunea Europeana si organizatiile internationale trebuie sa monitorizeze indeaproape situatia din Republica Moldova, intrucat alegerile prezidentiale programate pentru data de 1 noiembrie in aceasta tara vor fi un test pentru democratie si statul de drept, apreciaza Parlamentul European intr-un comunicat facut public miercuri.

APCE nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei anunta ca nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, care urmeaza sa aiba loc pe 1 noiembrie. Si aceasta din cauza restrictiilor instituite de mai multe state cu privire la calatoriile in Republica Moldova, transmite IPN citand uncomunicatde presa al institutiei.

A inceput tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova

Tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, care urmeaza a fi distribuite sectiilor de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova, a inceput astazi, 21 octombrie, transmite IPN.

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, conform CNBC.

Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

John Ratcliffe, directorul Serviciilor Nationale de Informatii din SUA, sustine ca atat Rusia, cat si Iran au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane din 2020, transmite Reuters. Oficialul.

PDM nu are un favorit pentru alegerile prezidentiale. Pavel Filip: Nu credem ca e necesar sa le indicam simpatizantilor cu cine sa voteze

Nu credem ca este necesar sa le indicam colegilor si simpatizantilor nostri cu cine sa voteze, sustine Pavel Filip, liderul Partidului Democrat, formatiune care nu participa la alegerile prezidentiale. Dupa sedinta Biroului Executiv al PDM, Pavel Filip a declarat ca formatiunea a decis sa faca altfel de politica si nimeni nu va impune nimanui pe cine sa sustina la alegeri, transmite IPN.

Gabriel Oprea va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Fostul vicepremier intra in cursa electorala pentru un mandat de deputat, in Bucuresti

Fostul vicepremier Gabriel Oprea candideaza ca independent pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )