Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum se pregatesc primariile de sector din Bucuresti pentru deszapezire. Situatii delicate in Sectoarele 3, 4 si 5

Hotnews Hotnews,
 Cum se pregatesc primariile de sector din Bucuresti pentru deszapezire. Situatii delicate in Sectoarele 3, 4 si 5

Primarii de sector din Bucuresti, cei care se ocupa efectiv de activitatea de salubrizare si deszapezire din Bucuresti, au anuntat luni, in cadrul comandamentului de iarna de la Primaria Capitalei, ca sunt pregatiti pentru deszapezire. Totusi, in acest an, cateva sectoare au o situatie mai delicata. Primaria sectorului 3 se cearta de cateva luni cu firma Rosal, primaria infiintandu-si propria companie de salubrizare, iar in cateva luni, aceasta ar urma sa preia activitatea de la Rosal, dupa spusele primarului Robert Negoita. Ramane de vazut cum va afecta acest scandal locuitorii sectorului in aceasta iarna. continuă pe Hotnews

Concert Grigore Lese si cete de colindatori - Asteptand Craciunul - 4 decembrie, 2017, Teatrul National I.L.Caragiale din Bucuresti, Sala Studio, ora 19:00 (P)

Luni, 4 decembrie, Grigore Lese prezinta, la Sala Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, incepand cu ora 19, Concertul Extraordinar de Sarbatori, Asteptand Craciunul.

intr-un magazin din Bucuresti a fost gasita carne expirata de trei ani

Inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au gasit si confiscat intr-un magazin carne expirata de trei ani. De asemenea, inspectorii au confiscat branza, mezeluri, lapte si.

Designerul Alina Marica a lansat noul magazin Maressia in Bucuresti pentru cei care iubesc traditia

Colectia Maressia include vestimentatie de zi si de seara si accesorii, create in stilul exclusivist al Alinei Marica. Denumirea se potriveste perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte: haine confortabile, in tendinte, piese vestimentare de serie mica si unicate. Materialele folosite la realizarea hainelor Maressia sunt tesute din fire naturale de lana, in, matase, bumbac intr-o fabrica in Romania in care calitatea este prioritara.

Loviti de soarta, umiliti de autoritati: Un barbat cu handicap a trebuit sa fie carat pe brate la Directia de Permise Bucuresti pentru ca nu exista rampa (VIDEO)

Situatie ciudata la Directia de permise si inmatriculari din Capitala. Nepasarea functionarilor face si mai grea viata celor loviti de soarta. Un barbat intr-un scaun cu rotile nu a reusit sa in.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

Stephen Hawking a laudat un cantaret de muzica pop din China pentru ca i-a adresat o intrebare despre migrarea in cosmos

Profesorul Stephen Hawking a laudat un cantaret de muzica pop din China, Wang Junkai, deoarece i-a adresat o intrebare despre cum ar trebui oamenii sa se pregateasca pentru migrarea in cosmos in urmatorii ani, relateaza News. ro citand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )