Libnet.ro
UNICEF

10:00

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

România Liberă România Liberă,
Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv. continuă pe România Liberă

VIDEO Atletico Madrid (invingatoare cu 5-0 la Levante), cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului

Atletico Madrid a castigat de-o maniera categorica meciul jucat pe terenul celor de la Levante scor 5-0), echipa lui Diego Simeone inregistrand cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului madrilen - 13 meciuri fara infrangere.

Tanarul roman premiat cu Diploma Ambasadorului. A fost declarat cel mai bun student roman din Marea Britanie

Andrei Margeloiu 20 de ani), student in anul II la Facultatea de Informatica din cadrul University College London UCL), a fost desemnat cel mai bun student roman din Marea Britanie.

Procesul consilierului juridic care si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit poate incepe

Claudiu Vasile Stoica, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis, pe data de 17 august 2017, cel mai bun prieten pe malul Jiului, cu 27 de lovituri de cutit. Atacatorul a fost trimis in judecata pentru omor comis cu premeditare si prin cruzimi.

Papa Francisc se tine de glume: CEL MAI BUN BANC DESPRE FEMEI (VIDEO)

Papa Francisc se tine de glume. Aflat intr-o vizita la Padova, Suveranul Pontif le-a spus elevilor cu care s-a intalnit un banc din tineretea sa. in Argentina era venerat.

Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

Statul rus este cel mai mare inamic al al natiunii ruse, fiindca ii da iluzia grandorii, rapindu-i, in primul rand, libertatea, a afirmat duminica la Targul de Carte Gaudeamus, profesorul Ioan Stanomir.

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul.

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia.

George Bush senior, cel mai longeviv fost presedinte al SUA

Fostul presedinte american George H. Bush a devenit cel mai longeviv dintre fostii presedinti americani dupa ce a atins varsta de 93 de ani si 166 de zile, noteaza publicatia The Hill.

Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit mai multe critici, dupa ce a aparut o fotografie controversata cu acesta. in timpul sedintei parlamentare in care se discut.

Gabriel Liiceanu: Vorbind despre prostie te pui in afara ei - esti cel mai mare prost

Filosoful Gabriel Liiceanu considera ca a vorbi despre prostie si a te pune astfel in afara sferei acesteia te face sa devii automat cel mai mare prost, iar orice om care isi depaseste mica lui bucatica de stiinta intra imediat pe terenul prostiei, noteaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )