Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum pune Marcel Ciolacu presiune pentru ca medicul-erou de la Piatra Neamt sa primeasca cel mai bun tratament

B1 B1,
 Cum pune Marcel Ciolacu presiune pentru ca medicul-erou de la Piatra Neamt sa primeasca cel mai bun tratament

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt au transmis, duminica dimineata, ca in sectia ATI si-au pierdut viata sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminica, premierului si prefectului de Neamt sa se opreasca cu minciunile, cu trimitere la afirmatiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate in care functiona sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Romanii stiu deja ce faceti! Alegeri si apoi - cand toata mizeria va iesi la suprafata - inchidere. Totala!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o replica la ceea ce a afirmat Klaus Iohannis referitor la plafonarea cazurilor de coronavirus la 10. Liderul social-democrat sustine ca dupa alegeri urmeaza inchiderea totala a tarii.

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt avea autoritzatie de functionare de la DSP

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt avea autorizatie de functionare, atat pentru etajul 3 cat si pentru etajul 2, locul in care.

Marcel Ciolacu: Medicul erou de la Piatra Neamt trebuie sa aiba parte de cel mai bun tratament

Lliderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata, condoleante familiilor celor care au murit in urma incendiului declansat la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

MARCEL CIOLACU: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca exista avize si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19. Mai mult, Cioacu acuza ca plafonarea cazurilor este data de.

Marcel Ciolacu: Iohannis si Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continua sa ascunda senini mizeria sub pres

Liderul PSD Marcel Ciolacu reactioneaza dupa seninatatea declaratiilor lui Klaus Iohannis intr-o noua zi cu peste 10. 000 de cazuri de infectare in randul romanilor. De vina nu este doar comunicarea suboptimala , ci subumanitatea iresponsabia si insuportabila, spune Ciolacu, acuzandu-i pe Orban si Iohannis.

Marcel Ciolacu, prezentand documente: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca exista avize si autorizatie din partea DSP ce demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )