Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminica, premierului si prefectului de Neamt sa se opreasca cu minciunile, cu trimitere la afirmatiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate in care functiona sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judetean Piatra Neamt. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Iohannis si Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continua sa ascunda senini mizeria sub pres

Liderul PSD Marcel Ciolacu reactioneaza dupa seninatatea declaratiilor lui Klaus Iohannis intr-o noua zi cu peste 10. 000 de cazuri de infectare in randul romanilor. De vina nu este doar comunicarea suboptimala , ci subumanitatea iresponsabia si insuportabila, spune Ciolacu, acuzandu-i pe Orban si Iohannis.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Marcel Ciolacu: Medicul erou de la Piatra Neamt trebuie sa aiba parte de cel mai bun tratament

Lliderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata, condoleante familiilor celor care au murit in urma incendiului declansat la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN, CATRE PREFECTI: Nu aveti voie sa fiti obositi, trebuie sa fiti mobilizati la maxim

Premierul Ludovic Orban le-a transmis joi prefectilor cu nu au voie sa fie obositi si ca trebuie sa se mobilizeze la maxim in lupta pentru combaterea raspandirii coronavirusului. Seful Executivului a cerut prefectilor sa ii responsabilizeze pe primari, mai ales ca eu proaspat alesi, iar directiilor de sanatate publica le-a solicitat sa creasca capacitatea de efectuare a anchetelor epidemiologice, potrivit News.

Ludovic Orban: Romania, nepregatita cand a venit criza sanitara. Guvernele anterioare au primit avertismente din partea profesionistilor ca trebuie facute pregatiri pentru eventuale epidemii

Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza sanitara a prins Romania intr-un moment in care nu era pregatita, a subliniat premierul Ludovic Orban, care sustine ca asta s-a intamplat in conditiile in.

Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a reamintit prefectilor, la inceputul sedintei de joi, faptul ca trebuie sa comunice masurile luate de catre autoritati, dar mai ales sa implice atuoritatile locale, precum.

MARCEL CIOLACU: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca exista avize si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

Ludovic Orban, amendat de Tribunalul Cluj. Fiecare zi de intarziere il va costa 20% din salariul minim brut

Premierul Ludovic Orban a fost amendat de Tribunalul Cluj pentru ca nu a pus in aplicare o sentinta judecatoreasca prin care un subprefect demis trebuie repus in functie.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )