Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ar putea fi amanate alegerile prezidentiale din SUA. Propunerea lui Donald Trump, dintr-o perspectiva juridica

B1 B1,
Cum ar putea fi amanate alegerile prezidentiale din SUA. Propunerea lui Donald Trump, dintr-o perspectiva juridica

Donald Trump, presedintele SUA, a ridicat in aer posibilitatea ca alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie sa fie amanate, dar Constitutia natiunii investeste Congresul cu o astfel de prerogativa, nu Ca. continuă pe B1

Cum se pot amana alegerile prezidentiale din SUA? Aspecte legale privind ideea lui Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a referit joi la o posibila amanare a alegerilor prezidentiale programate in noiembrie. Agentia Reuters prezinta unele aspecte legale legate o eventuala punere in practica a ideii.

SUA: Un candidat la alegerile prezidentiale din 2012 a murit din cauza COVID-19 Acesta participase la mitingul din Tulsa

Herman Cain, un fost candidat la alegerile prezidentiale din 2012 din partea Partidului Republican, a decedat dupa ce a contractat coronavirusul, acesta participand la mitingul electoral din Tulsa al presedintelui Donald Trump, anunta Reuters.

Americanii se tem ca alegerile prezidentiale nu vor fi corecte

Americanii din intreg spectrul politic sunt ingrijorati de pericolul fraudelor la alegerile prezidentiale din noiembrie, de posibilitatea amestecului strain si de obstructionarea votarii, conform unui sondaj Reuters.

Reuters: Americanii se tem ca alegerile prezidentiale nu vor fi corecte -sondaj

Americanii din intreg spectrul politic sunt ingrijorati de pericolul fraudelor la alegerile prezidentiale din noiembrie, de posibilitatea amestecului strain si de obstructionarea votarii, arata un sondaj ReutersIpsos ale carui rezultate au fost publicate vineri.

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful.

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Retragerea de la turneele din SUA, egal dezastru pentru Simona Halep! Poate sa piarda multe locuri in clasamentul WTA

Simona Halep nu va participa la editia din acest an a Western & Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York. Lista jucatorilor de pe tabloul principal a fost publicata, iar romanca nu apare printre cei care si-au anuntat prezenta. Asta desi la turneul de categorie Premier 5 vor fi nume grele din .

Bill Barr considera ca protestele din SUA nu au legatura cu George Floyd

Ministrul american al justitiei Bill Barr e de parere ca protestele din SUA nu mai au nicio legatura cu moartea lui George Floyd. Oficialul a fost solicitat azi la audieri in Congres, pentru a raspunde intrebarilor despre interventia agentilor federali la protestele din Portland, conformt AFP.

Alegerile legislative din Hong Kong ar putea fi amanate cu un an

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, urmeaza sa discute marti in cadrul Consiliului Executiv despre o posibila amanare cu pana la un an a alegerilor din septembrie pentru Consiliul Legislativ LegCo, parlamentul local), potrivit unor informatii aparute in presa locala si citate de dpa. inainte de izbucnirea pandemiei, Honk Kong-ul a fost luni intregi scena unor proteste masive, demonstrantii cerand pastrarea autonomiei fata de China.

Alegerile legislative din Hong Kong ar putea fi amanate cu un an

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, urmeaza sa discute astazi in cadrul Consiliului Executiv despre o posibila amanare cu pana la un an a alegerilor din septembrie pentru Consiliul Legislativ LegCo, parlamentul local).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )