Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cum ar putea incepe scoala in fiecare localitate - cursuri normale, hibrid sau online? Lista tuturor localitatilor verzi, galbene si rosii

Hotnews Hotnews,
 Cum ar putea incepe scoala in fiecare localitate - cursuri normale, hibrid sau online? Lista tuturor localitatilor verzi, galbene si rosii

Scoala ar putea incepe normal in multe localitati din Romania - localitatile verzi, hibrid in localitatile galbene, cu jumatate dintre elevi doua saptamani la scoala si cealalta jumatate la scoala in urmatoarele doua saptamani si exclusiv online in 43 de localitati rosii, unde rata incidentei cazurilor de coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista completa a localitatilor din Romania si in ce scenariu se incadreaza fiecare - verde, galben sau rosu. continuă pe Hotnews

Unde se tin cursuri normale si unde vor fi doar online, in judetul Cluj. Copiii din doua localitati vor incepe scoala online

Cu doar cateva zile inainte de inceperea scolii, Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in cele mai multe cazuri, incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Incidenta cazurilor de Covid-19 in localitatile din Galati. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Incidenta cazurilor de Covid-19 in localitatile din judetul Braila. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Directiile de sanatate publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora incidenta este suficient de mica pentru ca orele sa se desfasoare normal.

Zi cruciala. Guvernantii decid cum si cand va incepe scoala. Cand vor fi informati parintii

Zi cruciala cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar. Autoritatile decid astazi cum va incepe scoala, insa parintii vor fi informati abia peste trei zile. Atunci va fi facuta publica si lista scolilor unde cursurile incep fizic si unde online. Institutul National de Sanatate Publica va anunta tot astazi si situatia epidemiologica din fiecare judet.

Incidenta cazurilor de COVID-19 in localitatile din Iasi. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Ministerul Sanatatii a publicat, luni, incidenta cumulata a imbolnavirilor in ultimele 14 zile, majoritatea localitatilor fiind in scenariul verde, care implica prezenta fizica a elevilor la cursuri. La nivelul judetului Iasi, o singura comuna se incadreaza in scenariul rosu.

Evaluarea epidemiologica din fiecare localitate ajunge astazi in scoli. Pe baza acesteia se vor propune scenariile pentru reluarea cursurilor din 14 septembrie

Toate unitatile de invatamant din tara vor primi in cursul zilei de astazi, 7 septembrie, evaluarea epidemiologica de la Directia de Sanatate Publica. in baza situatiei epidemiologice din fiecare.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )