Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu. continuă pe Wall-Street Ro

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

Pretul nichelului, in cea mai importanta crestere din ultima luna

Pretul nichelului a inregistrat ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), cea mai importanta crestere din ultimele patru saptamani, dupa ce o mina din Papua Noua Guinee a fost fortata sa-si opreasca productia, alimentand temerile legate de livrarile de profil, respectiv de acoperirea cererii.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Dinamo Zagreb i-a produs Petrolului cea mai grea infrangere din Europa. Actualul capitan a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste

Dinamo Zagreb a surclasat Petrolul cu 5-0, in urma cu 47 de ani, dar cea mai titrata grupare din Croatia nu mai impresioneaza de mult timp. Are in schimb un capitan care a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste.

Dinamo Zagreb i-a produs Petrolului cea mai grea infrangere din Europa. Actualul capitan al echipei a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste

Dinamo Zagreb a surclasat Petrolul cu 5-0, in urma cu 47 de ani, dar cea mai titrata grupare din Croatia nu mai impresioneaza de mult timp. Are in schimb un capitan care a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste.

Cea mai calda zi din Romania. Ecuador. HeroinaAspirina. Metronom duminical. Magellan. Hoover. Galeriu. Greenwich.

S-a intamplat pe 10 august .

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun si a avertizat ca exista riscul declansarii unor alunecari de teren, dupa ce prapadul a maturat tara! Din cauza taifunului, peste un milion de oameni au fost.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )