Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

Antena3 Antena3,
10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet. continuă pe Antena3

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Cum isi bate joc Guvernul de cel mai mare proiect stiintific realizat vreodata in Romania: laserul de la Magurele, izolat de lumea civilizata de drumurile impracticabile. Doi ani cu zero rezultate

La Magurele, in apropiere de Bucuresti, se afla in plina constructie platforma care va gazdui cel mai puternic laser din lume, unul dintre cele mai importante proiecte internationale derulate de tara noastra. Cu toate acestea, infrastructura rutiera pana la locul ce se doreste a deveni un cluster tehnologic lasa mult de dorit. In urma cu doi ani, HotNews. ro scria despre drumurile de acces dezastruoase precum Centura Sud, o sosea esentiala, dar ramasa nemodernizata mai bine de un sfert de secol. De atunci si pana acum situatia a ramas la fel, cu o singura deosebire: atunci inca mai existau sperante si contracte de lucrari semnate, azi nu mai sunt nici acestea dupa ce, pe final de mandat, Dan Sova a reziliat contractele. Drumurile sunt extrem de proaste. Imaginea pe care le-o oferim colaboratorilor din strainatate care vin la noi este dezastruoasa - Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP. Vezi in articol o analiza HotNews. ro despre cum a ajuns Centura Sud a Capitalei sa fie lasata de izbeliste si de ce sunt sanse minime ca in urmatorii ani sa circulam pe ea civilizat.

Dosarul fraudei de la cel mai mare club de fite din Banat, amanat dupa metoda Voiculescu. Procurorul DNA, acuzat ca a fost parsiv

Un dosar in care patru functionari ai Primariei Timisoara au fost trimisi in judecata pentru o afacere penala de la clubul de fite Heaven este judecat de doi ani si jumatate fara niciun rezultat. Avocatii au reusit sa traga de timp pana acum prin mai multe exceptii si vicii de procedura, pe modelul brevetat deja de avocatii lui Voiculescu.

REVISTA PRESEI: Eram la o nunta. S-au dat artificii: bum, bum, bum... Mi-am bagat sotia, cu rochia ei de nasa, sub mine, in cel mai mare noroi

Adevarul vorbeste despre arma Rusiei in lupta cu occdentul. Gandul scrie despre viata dupa Afganistan a unui medic militar roman. Capital anunta ca fiscul sta cu ochii pe net. Evenimentul Zilei trateaza subiectul manipularii din studioul Antenei 3 dupa modelul OTV. Hotnews scrie despre libertatile pentru care s-a plimbat Mircea Badea. Ziare. com spune ca dreapta europeana impinge comunistii pro-rusi la putere. Iar ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe Breeveld in timpul meciului cu CFR Cluj si il trece pe lista UEFA.

in vremea celui mai mare atac cibernetic, Cisco prezinta problemele descoperite in 2014. Tehnologia depasita este vinovata

Raportul Cisco Midyear Security prezinta o analiza a primei jumatati a anului 2014 si expune verigile slabe din interiorul organizatiilor, care duc la cresterea amenintarilor in domeniul securitatii cibernetice. Raportul Cisco vine in aceeasi perioada cu poate cel mai mare atac informatic.

Super luna va putea fi observata cel mai bine duminica noapte, cand se va afla cel mai aproape de Terra

Super luna, un fenomen astronomic in care cerul este luminat de cea mai stralucitoare luna plina, va putea fi cel mai bine observata duminica seara. Fenomenul va putea fi observat incepand cu ora 21:12, cand.

Cel mai dotat actor de la Hollywood? Iata fotografiile care au pus pe jar o lume intreaga!

Dupa aparitia acestor fotografii, carcotasii au inceput sa speculeze si sa se intrebe daca actorul din imagine este sau nu cel mai dotat dintre cei care exista in Cetatea Filmului. Nu a durat mult din momentul publicarii fotografiilor pana in momentul in care actorul a avut o reactie oficiala.

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

Compa Sibiu, profit net cu 14,93% mai mare in primul semestru

Producatorul de componente auto Compa Sibiu simbol: CMP) a incheiat primul semestru cu un profit net de 14,24 milioane lei, cu 14,93% mai mare decat cel raportat la 30 iunie 2013, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Zece leacuri pentru cel mai mare defect al romanilor propuse de un conational calator in jurul lumii

Calatoria pe care o intreprinde Stefan Marinescu si sotia sa Mihaela Noroc in jurul lumii este si un prilej de reflectie pe tema problemelor lasate acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )