Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum ii raspunde Liviu Dragnea consilierului premierului Tudose

Antena3 Antena3,
Cum ii raspunde Liviu Dragnea consilierului premierului Tudose

Dupa ce avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia din Parlament, liderul PSD i-a raspuns acestuia in conferinta de presa. Oare cat. continuă pe Antena3

intalnire Liviu Dragnea - Hans Klemm, imediat dupa ce liderul PSD a fost pus sub acuzare de DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o intrevedere, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor (FOTO)

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Ce le transmit Liviu Dragnea si Mihai Tudose protestatarilor

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. intrebat ce.

Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile. Nu m-am gandit la demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut luni dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, primele declaratii dupa ce DNA a anuntat ca il urmareste penal intr-un nou dosar. Liviu Dragnea a respins categoric toate acuzatiile, spunand ca nu are legaturi patrimoniale cu firma Tel Drum si ca o parte din acuzatii au fost cercetate in trecut. Liderul PSD a mai spus ca nu va demisiona de la sefia partidului si a anuntat ca a primit foarte mult mesaje de sustinere din partid.

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament alui Liviu Dragnea, in contextul acuzatiilor care i se aduc, pentru a-si proba.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Gheorghe Piperea si-a dat demisia din functia de consilier al premierului Tudose dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose, la cateva ore dupa ce ii ceruse lui Liviu Dragnea sa demisioneze, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a acestuia intr-un nou dosar.

Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Gheorghe Piperea , consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa isi rezolve problemele penale.

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )