Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor (FOTO)

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata. continuă pe B1

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Liviu Dragnea continua sa apere Revolutia fiscala: Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern: cei care lucreaza in IT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua sa sustina Revolutia fiscala adoptata saptamana trecuta de Guvern. El a declarat duminica, in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema .

Dragnea reinvie la o saptamana dupa revolutia fiscala si vorbeste despre primele erori de la adoptarea Codului fiscal. Ce se schimba

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Unde a disparut Dragnea in ultima saptamana. Seful PSD nu a mai aparut public dupa revolutia fiscala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca nu a fost plecat din tara. Cat.

OMV Petrom nu spune clar daca salariile angajatilor raman aceleasi sau vor scadea dupa Revolutia fiscala a PSD

Reprezentantii OMV nu spun clar daca salariile angajatilor vor ramane la acelasi nivel sau vor scadea, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la Codul Fiscal. Suntem in negocieri cu.

Subiectele zilei:Romania intre evaziune si investitii;Comisia Europeana, avertisment dur dupa revolutia fiscala a Guvernului;Sondaj IMAS: Increderea in liderii PSD se prabuseste, dar partidul se mentine la 39%

Banca Mondiala da bani pentru radioterapie la Cluj. Opt centre de radioterapie vor fi dotate cu aparatura medicala, cu sprijinul financiar al Bancii Mondiale - iar unul dintre acestea e la Cluj. Primele cinci contracte de achizitie au fost semnat azi in. Cearta ca la usa Regelui. Ce-si disputa intre ei membrii Casei Regale. Casa Regala si fostul principe Nicolae sunt in plin scandal, dupa ce nepotul Regelui Mihai a incercat sa-l viziteze pe bunicul sau, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lasat. S-a ajuns la.

Noi proteste dupa revolutia fiscala a Guvernului: Sute de oameni au iesit in strada, la Timisoara

Modificarile fiscale continua sa-i scoata pe romani in strada. Peste 700 de oameni s-au adunat vineri in fata Prefecturii din Timisoara pentru a protesta fata de masurile adoptate de Guvern,.

Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Unde este Liviu Dragnea? ar putea fi noul slogan al PSD, dupa ce presedintele partidului a disparut subit. Imediat dupa revolutia fiscala omul din spatele programului de guvernare a.

Curs valutar 10 noiembrie. Leul continua se scada, dupa revolutia fiscala

La doua zile dupa revolutia fiscala a lui Liviu Dragnea, cursul monedei nationale continua sa scada, pana la cel mai prost nivel din august 2012 si pana in prezent .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )